حمید خرمی؛ رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان قم با بیان اینکه مجتمع ناشران قم به پاتوقی برای اصحاب فرهنگ و اهالی نشر شده است، گفت: ایجاد فضای تخصصی در حوزه کتاب، علاوه بر اینکه به پاتوقی برای علاقهمندان کتاب فراهم کرده، زمینهای برای فعالیتهای تخصصی در حوزه نشر به وجود آورده است.
وی افزود: حدود یک هزار و 200 ناشر و 200 کتابفروش در شهر قم فعال هستند که بخش زیادی از این فعالان در پاساژ قم واقع در خیابان ارم مشعول کار هستند، اما از آنجایی که این محدوده به زودی در طرح توسعه خیابان تخریب میشود، جمعی از آنها به مجتمع ناشران میآیند.
خرمی با اشاره به ویژگیهای این مجتمع گفت: در ابتدا شاید مخالفتهایی برای فعالیت مجتمع ناشران قم وجود داشت اما اکنون پس از 4 سال با توجه به اقدامات و برنامههایی که در اینجا انجام میشود، به محلی قابل اطمینان برای خانوادهها، دانشجویان و اصحاب فرهنگ تبدیل شده است.
وی تاکید کرد: این مجتمع میتواند به عنوان الگویی برای دیگر کلانشهرهای کشور مثل تهران، اصفهان، مشهد یا شیراز استفاده شود و فعالان نشر را از برکات و پیامدهای مثبت این مجتمعهای فرهنگی بهرهمند کرد.
رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان قم با اشاره به برنامههای فرهنگی این مجتمع نیز گفت: جمعه هر هفته برنامه نشست و نقد کتاب داریم، همچنین از آثار تازه منتشر شده، رونمایی میکنیم که این برنامهها اغلب با استقبال بسیار خوبی از سوی مردم و کتاب دوستان روبرو شده است.
خرمی با بیان اینکه پنجشنبهها و جمعهها نیز خانوادهها حضور پررنگی در مجتمع ناشران قم دارند، یادآور شد: برای این مجتمع حدود 300 پارکینگ پیشبینی شده است که حضور خانوادهها را به اینجا سهل و آسان کرده است.
وی درباره لزوم همکاری نهادهای صنفی و دولتی در راهاندازی چنین مجتمع هایی در حوزه نشر گفت: سرمایهگذاری برای ساخت مجتمع ناشران در هر شهر، سرمایهگذاری برای فرهنگ و آینده مردم هر جامعهای است و خوب است که نمایندگان تشکلهای صنفی در این زمینه پیشقدم شوند.
ساخت مجتمع ناشران قم با مشارکت 40 درصدی شهرداری و 60 درصدی ناشران استان از اواخر سال 86 آغاز شد و نیمه دوم سال 91 به بهره برداری رسید. این مجتمع، به متراژ سه هزار و 200 متر در 11 طبقه بنا شده است و دارای 330 واحد تجاری و اداری است که پنج طبقه آن تجاری، سه طبقه اداری و سه طبقه دیگر آن نیز به پارکینگ اختصاص دارد.
نظرات