سه‌شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۳
شعبه کتابشهر ایران در اهواز افتتاح شد/ رونمایی از کتاب «زنان جبهه جنوبی»

خوزستان- با حضور مدیرعامل موسسه کتابشهر ۲۲ امین شعبه کتابشهر ایران در اهواز افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اهواز، علی محمد اسماعیلی شامگاه دوشنبه در آئین افتتاح کتابشهر ایران شعبه اهواز ضمن قدردانی از مدیران کتابشهر ایران در اهواز گفت: این مجموعه زیبا محل و محفلی برای پاتوق اهالی کتاب‌خوان و فرهنگ و هنر اهواز است.

وی با بیان اینکه فروشگاه‌های کتابشهر تنها خدمات ارائه نمی‌دهند، عنوان کرد: این مکان تنها منحصر به فروشگاه و محصولات نیست بلکه در آن خدمات فرهنگی، مشاوره‌های فرهنگی توسط فروشنده‌ها صورت می‌پذیرد.
 
وی افزود: تأسیس هر کتابفروشی زمینه‌ ترویج و گسترش کتاب‌خوانی و نیز سرانه مطالعه را افزایش می‌دهد‌.
 
همچنین در این آئین مدیر کتابشهر ایران شعبه اهواز گفت: کتابشهر متعلق به همه اندیشه‌ها است و بیشتر لذت‌بخشی حضور مردم در شهر اندیشه، گفت‌وگو و در کنارهم بودن برای مطالعه و یادگیری است.
 
محمدعلی بخشی کتابشهر ایران را شهری بزرگ دانست و اظهار کرد: در کتابشهر ایران از همه تفکرها و نظرها  استفاده می‌کنیم و صادقانه از اندیشه و فرهنگ صحبت می‌کنیم تا بتوانیم شهری با تمدن بزرگ در آن بسازیم.
 
 
همچنین نویسنده کتاب «زنان جبهه جنوبی» نیز در در مراسم رونمایی کتاب که در جریان آئین افتتاحیه کتابشهر برگزار شد نیز با اشاره به مضمون این کتاب عنوان کرد: کتاب زنان جبهه جنوبی ۲۷ مصاحبه از خاطرات فعالیت و پشتیبانی زنان برای رزمندگان در دوران دفاع مقدس را روایت می‌کند.
 
نرگس اسکندری با تأکید براینکه باید خاطرات ارزشمند دوران دفاع مقدس ثبت شود، اظهار کرد: در طول این سال ها ما جنگ را با فرماندهان و عملیات می‌شناختیم در حالی‌که نقش حضور زنان در خانه و پشت جبهه بسیار  ارزشمند و تأثیرگذار بوده است که باید این رشادت‌ها برای ماندگاری ثبت شود.
 
این نویسنده دفاع مقدس با توضیح اینکه مصاحبه و پژوهش این کتاب از سال 97 شروع شد، افزود: مصاحبه‌ها از سال ۹۷تا۹۹ توسط ۴نفر در  ۲۰۰جلسه طول کشید و پس  از  آن شروع به  نوشتن کتاب کردم و مراحل پیش از چاپ آن تا ۵ماه زمان برد.
 
نویسنده زنان جبهه جنوبی با توضیح اینکه زمان نوشتن خاطرات پشتیبانی جنگ‌ با نوشتن هر خاطره حالش دگرگون می‌شد، اضافه کرد: اگر چه نوشتن خاطرات و یادآوری آن دوران تلخ بود، اما فعالیت زنان همچون شستن لباس رزمندگان ، اتوکشیدن و... مجاهدت آنان این خاطره ها را شیرین می‌کرد و با خود می اندیشیدم که اگر در این دوران جنگ اتفاق می‌افتاد آیا ما توان این مجاهدت‌ها و پشتیبانی را داشتیم ؟ برای قدردانی از این تلاش‌ها همه افراد می‌توانند از نزدیک‌ترین افراد کنار خود مستند خاطرات آن دوران را ثبت کنند.
 
 نویسنده  ادبیات پایداری خوزستانی در این مراسم گفت:خواندن کتاب زنان جبهه جنوبی می‌تواند مخاطب را از یک تونل سخت عبور دهد و آن را ۲۰سال بزرگ‌تر کند و به اقتدار انسانی برساند.
 
حبیب احمدزاده افزود:  هرچند برخی کتاب‌های دوران دفاع مقدس سنگین هستند و هرکدام از  خاطرات پر عظمت افراد می‌تواند تبدیل به رمانی شود.
 
احمدزاده ضمن ابراز از امیدواری از نویسندگان نوقلم اظهار کرد: به شخصه با خواندن این کتاب و انتخاب کلماتی که در آن نویسنده به کار برده بود؛دچار گریه حماسی شدم و به این نوع کارها که به جبهه انقلاب فرهنگی به مخاطب توجه دارد، امید زیادی دارم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها