چهارشنبه ۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۰
ناجی کودکان

من گرچه با مرگ دست به گریبان هستم، اما مطالعه را ترک نکرده‌ام.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، پاسداشت یاد و نام بزرگان و مفاخر کشور راهی است برای الگوسازی؛ راهی که کمک می‌‏کند جوانان با زیست علمی و شخصی این عزیزان آشنا شوند و با الگوگیری، راه پُرتلاش و پُرافتخار آن‌ها را ادامه دهند. بنیاد ملی نخبگان از چند سال قبل اقدام به برگزاری مراسم تکریم از نخبگان و مفاخر معاصر ایران‏ زمین در سراسر کشور کرده است که گزارش آن در بولتنی به نام «طواف شمع» و نشریه‌­ای به نام«هنرنامه» منتشر شده است. بازخوردهای این اتفاق مبارک باعث شد تا خبرگزاری کتاب ایران با همکاری بنیاد ملی نخبگان تصمیم به درج برشی از زندگی شخصی و حرفه‌‏ای این بزرگان زیرِ نام «قاب روایت» کند. این مجموعه به قلم «محسن شاه‌رضایی» نوشته شده و تقدیم به خوانندگان خبرگزاری کتاب ایران می‏‌شود.
 
متن این شماره قاب روایت به شرح زیر است:
«تدریس را با استفاده از گچ و تخته شروع می‌کرد و با معاینه بیماران در حضور دانشجویان ادامه می‌داد، اما هرگز به پایان نمی‌رسید. استاد از هر فرصتی برای آموزش بهره می‌برد و تا واپسین روزهای عمرش این روال را حفظ کرد. وقتی ناگزیر برای مداوای سرطان خود به خارج از کشور رفت، پس از چندی برای یکی از آشنایان نامه‌ نوشت: «من گرچه با مرگ دست به گریبان هستم، اما مطالعه را ترک نکرده‌ام.»
دکتر محمد قریب، آن ناجی کودکان بیمار ایران، سرانجام در همان محل خدمت همیشگی‌اش، مرکز طبی کودکان، جان به جان‌آفرین تسلیم کرد.

لینک مرتبط:
https://takrim.bmn.ir/fa/3773

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها