شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۶
گفت‌وگو با ژان لوک نانسی درباره هستی در فقدان

ژان لوک نانسی فیلسوف فرانسوی‌ای که در ایران کمتر مورد توجه بوده است، بیش از بیست جلد کتاب به رشته‌ تحریر در آورده و نگارش صدها متن و یادداشت در کتب و نشریات مختلف را در کارنامه‌ خود دارد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، نشر دیبایه گفت‌وگویی بلند با ژان لوک نانسی، فیلسوف مشهور فرانسوی را در قالب کتابی با نام «هستی در فقدان» با ترجمه نریمان جهانزاد منتشر کرد. 

ژان لوک نانسی، فیلسوف فرانسوی‌ای که در ایران کمتر مورد توجه بوده، بیش از بیست جلد کتاب به رشته‌ تحریر در آورده است و نگارش صدها متن و یادداشت در کتب و نشریات مختلف را در کارنامه‌ خود دارد. حوزه‌ فلسفی کار او بسیار گسترده است : از اُن کاوارا هنرمند ژاپنی گرفته تا هایدگر؛ از معنای جهان و واسازی مسیحیت تا رمانتیسم ینای برادران شلگل.
 

از جمله فیلسوفان اصلی که نانسی به شدت از آن‌ها اثر پذیرفته می‌توان به ژاک دریدا، مارتین هایدگر و ژرژ باتای اشاره کرد. نانسی با انتشار کتاب «اجتماع بیکار» شهرت یافت؛ کتابی که هم به موضوع اجتماع و با هم بودن پرداخته بود و هم شرح و تفسیری بود بر آرای باتای. او همچنین آثاری درباره‌ی هایدگر، کانت، هگل و دکارت نوشت. یکی از اصلی‌ترین مضامین آثار نانسی موضوع با هم بودن ما در جامعه‌ معاصر است.

گفتنی است که پیش از این در سال 1394 نشر حکمت کلمه مشهورترین کتاب ژان لوک نانسی را با عنوان «اجتماع غیرکنشی» با ترجمه پیمان میرزایی منتشر کرده بود.

انتشارات دیبایه کتاب «هستی در فقدان؛ گفت‌وگو با ژان لوک نانسی» را در 500 نسخه با ترجمه نریمان جهانزاد در 146 صفحه‌ و با قیمت 24 هزار تومان در سال 1398 منتشر کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها