حجتالاسلام حسين بستان، برگزيده گروه «علوم تربيتي و روانشناسي» دوازدهمين كتاب سال حوزه، نشستي را كه براي ارايه نظرات مولفان حوزوي در انتهاي همايش اصلي برگزار شد، از جمله اقدامات خوب اين دوره توصيف كرد و پيشنهاد داد: گروههاي دانشي ارزيابي آثار لازم است بازبيني و تاحدي تخصصيتر شوند تا تمامي علوم اسلامي را دربر گيرند./
وي با اشاره به اين كه اين كتاب با نگاهي نقادانه و رويكردهاي كلامي، فقهي و جامعهشناسي، مباحث حقوق زنان و مردان در دين اسلام را بررسي ميكند، گفت: در اين اثر با بيان برخي از ديدگاههاي كلي، كوشيدم مباحثي را عنوان كنم كه شايد پيش از اين، كمتر به آنها توجه شده است.
حجتالاسلام بستان با بيان اين كه داوريها و بررسي آثار دوازدهمين كتاب سال حوزه در مقايسه با ادوار گذشته دقيقتر شده بود، اظهار كرد: كتابي كه نوشتم در حوزه علوم اجتماعي و جامعهشناسي جاي ميگيرد، اما به دليل محدوديتي كه در تقسيمبندي گروههاي دانشي وجود دارد، اين اثر در حوزه «علوم تربيتي و روانشناسي» بررسي شد. به نظر ميرسد، لازم است بازبيتيهايي تخصصيتري در طبقهبندي آثار صورت گيرد.
وي با اشاره به نشستي كه در پايان دوازدهمين همايش كتاب سال حوزه براي برگزيدگان در نظر گرفته شده بود تا آرا و نظرات خود را عنوان كنند، اظهار كرد: اين جلسه، اتفاق خوبي بود كه در ادوار گذشته وجود نداشت، اما چنانچه از پيش به برگزيدگان اطلاع داده ميشد، آنان با آمادگي و زمينه بهتري براي بيان آرا و پيشنهادات خود در اين جلسه حضور مييافتند.
اين كارشناس حوزه جامعهشناسي با اشاره به اين كه كتاب «اسلام و تفاوتهاي جنسيتي» را از سوي انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به چاپ رسانده است، از نشر دو اثر ديگر در حوزه خانواده از سوي همين مركز خبر داد كه تا سال آتي آماده و روانه بازار نشر خواهند شد.
دوازدهمين همايش كتاب سال حوزه 28 بهمن ماه سال جاري در مرکز جهانی علوم اهل بیت(ع) شهر قم برگزار شد.
نظر شما