استاد حکیمی باوجود تزریق واکسن، به کرونا مبتلا شده و در حال حاضر 50 درصد ریه ایشان درگیر ویروس شده است.
این درحالی است که استاد حکیمی، هر دو دز واکسن ضدکرونا را چندی قبل، تزریق کرده است.

تفاهمنامه همکاری پویش «نه به تصادف» با حضور سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به امضا رسید.
مرکزی– استاندار مرکزی از افتتاح یکی از بزرگترین و مدرنترین کتابخانههای عمومی کشور در نیمه سال آینده در اراک خبر داد.
خراسانرضوی- رمان «نخجیر» داستانِ یکی از تیزپروازان آسمان ایران منتشر شد.
انجمن علمی پژوهش هنر دانشگاه هنر ایران، نخستین شماره گاهنامه مطالعات عالی پژوهش هنر «بُندهِش» را منتشر میکند.
رئیس مرکز میراث ناملموس در نامهای به رئیس مؤسسه اکو معرفی نظامی به عنوان شاعر آذربایجانی و مولانا به عنوان شاعر ترک را خطای نابخشودنی دانست و خواستار تصحیح هر چه سریعتر تقویم این موسسه شد.
کتاب «ژاکتی برای ایلیا» نوشته جمالالدین اکرمی با ترجمه سهیلا آخوندی از سوی انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به زبان انگلیسی منتشر شد.
کتابخانه ملی اعلام کرد به منظور بازسازی، بهسازی و بازطراحی کتابخانه عمومی برای یکهفته تعطیل میشود.
کتاب «پلیمرهای هوشمند» از سوی انجمن علوم و مهندسی پلیمر ایران منتشر شد.
کتاب «نظریهپردازی در علوم اجتماعی؛ شیوههای نظریهپردازی خلاقانه» نوشته ریچارد سوئدبرگ دومین اثر از مجموعه آثار این متفکر حوزه جامعهشناسی، اقتصاد و سیاست که با نظر وی به فارسی ترجمه میشود.
در آستانه بیستویکمین سالگرد تأسیس نهاد کتابخانههای عمومی کشور، ۷۵۹ باب کتابخانه عمومی در طرح «کتابخانهگردی» میزبان مردم و مسئولین است.
نمایشگاه هفتسین قرآنی در مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان از اول ماه رمضان برپا میشود.
دانشگاه هنر با همکاری موزه آبگینه و سفالینههای ایران نشستی با محوریت بررسی هنر شیشهگری در ایران برگزار میکند.
نمایشنامه «ندیده» نوشته دونالد مارگولیز و ترجمه مهتاب صفدری در نوبت اول ۱۴۰۳ با ۱۰۸ صفحه به قیمت ۲۰۰ هزار تومان به همت انتشارات افراز منتشر شده است.
چهارمین نشست «آفتاب جهانتاب کتاب» فردا یکشنبه دوازدهم اسفندماه در کتابفروشی امیرکبیر شعبه فخر رازی برپا میشود؛ و به بررسی اندیشهها و آثار نیکوس کازانتزاکیس، بهویژه «سرگشته راه حق» میپردازد.
کتاب «تأملاتی پیرامون دین در حوزه عمومی» نوشته بهروز قمری تبریزی سعی کرده که برداشتی متفاوت و جامعهشناسانه از نقش دین و دینداری در جامعه مدرن ارائه دهد.
کتاب «جنگ الجزایر» (La guerre d’Algérie) اثر گی پرویه منتشر شد.
کتابهای «آمادهسازی هنرپیشه»، «شخصیتسازی» و «نقش آفرینی» در دورۀ ۳ جلدی «مجموعۀ آثار استانیسلاوسکی» تألیف کی. اس. استانیسلاوسکی. ترجمة مهین اسکوئی از سوی انتشارات سروش منتشر و روانه بازار نشر شد.
رمان«موجلا» داستان زنی به نام «رنگین» است که نماد زنانی است که از سنتها عبور میکنند و سرنوشت خود را تغییر میدهند.
در دیدار استادان زبان فارسی در دانشگاهها و کالجهای دهلی با غلامعلی حدادعادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و رئیس بنیاد سعدی از چهار عنوان کتاب رونمایی شد.
شماره نهم فصلنامه «روایت ایرانی»با محوریت ادبیات داستانی کودک و نوجوان منتشر شد.
بیستونهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب مسقط با حضور ۶۷۴ ناشر از ۳۵ کشور جهان ازجمله جمهوری اسلامی ایران آغاز به کار کرد.
رمان تاریخی «شاهزاده خانم» نوشته گیتا مهتا با ترجمه عطا گیلانی منتشر شد.
«فابیان» را میتوان یک کمدی سیاه درباره فروپاشی و انحطاط اخلاقی در مقطعی بحرانی از تاریخ آلمان به حساب آورد. کستنر در این رمان نشان میدهد که در آلمان چگونه دارد زمینههای ظهور نازیسم فراهم میشود.
نویسنده با تأکید بر مفهوم «همزیستی آگاهانه» میان انسان و ماشین، مخاطب را به جای تسلیم در برابر فناوری، به گفتوگویی هوشمندانه و انسانی با آن دعوت میکند.
این کتاب تلاشی است تا ما ایرانیان بیش از سایر ملل به یاد آوریم در تلاطم روزگار چگونه دوام آوردهایم. با مطالعه کتاب اطلاعاتی درباره شیوه زیست پیشینیان اعم از معماری، خوراک، پوشاک، سازگاری با طبیعت در دورههای پارینهسنگی، نوسنگی، مسوسنگ، مفرغ، آهن، ایلامی، هخامنشی، سلوکی و اشکانی، ساسانی، اسلامی و جهان ایرانی (بیرون از مرزهای سیاسی جدید) آمده است.
آن کسی که شهرتش را از جایی خارج از ادبیات آورده و چه بسا به دلایلی یکشبه ره صدساله را در این حوزه پیموده است به گمانم میرسد نمیتواند الگوی مناسبی باشد برای نوشتن. در نوشتن انگار همیشه باید شکست بخوری، ندیده گرفته شوی تا پویا باقی بمانی. همواره باید تلاش کنی برای صعود و یاد گرفتن و در عین حال شاید ندیده گرفته شدن.
هرمزگان - قصهگوی هرمزگانی گفت: کتاب «بگذارید بخوابم گوسفندها!» در «بوکتاب» بندرعباس برای کودکان بندری خوانش و روایت شد.
مازندران- داور نهمین دوره معرفی پایتخت کتاب ایران، نقش کتابخانههای عمومی در گسترش فرهنگ کتابخوانی را مهم و موثر توصیف کرد.
ایلام- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام از اختصاص ۱.۵ میلیارد ریال برای حمایت و توسعه فرهنگ کتابخوانی به روستای پشت قلعه شهرستان آبدانان خبر داد.
مرکزی– دورهمی باشگاه کتابخوانی مربیان مراکز فرهنگی هنری شهرستانهای کمیجان، فراهان و آشتیان با هدف ارتقای سطح دانش و آگاهی مربیان، گسترش دایره مطالعاتی و اشتراک تجربیات کتابخوانی در حوزه ادبیات کودک و نوجوانان در اراک برگزار شد.
هرمزگان - مدیرکل ارشاد هرمزگان گفت: نخبگان قرآنی مساجد باید دانایی قرآنی خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
لرستان- برگزیده جایزه جلالآل احمد، ادبیات، داستاننویسی و رمان را موثر بر زندگی افراد خواند و گفت: نبود ادبیات مکتوب قوی از عوامل توسعهنیافتگی لرستان است.
سمنان- مدیرمسئول انتشارات «زاک و ماریان» در شهرستان شاهرود، با اشاره به چالشهای حوزه نشر در استان سمنان، گفت: صاحبان اثر در شهرستانها تمایل زیادی به همکاری با ناشران شهرهای بزرگتر و خصوصاً تهران دارند و پتانسیلهای موجود در محدوده خود را نادیده میگیرند.
رئیس اسبق اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران گفت: تردیدی نیست که واسپاری اجرای نمایشگاه کتاب به ناشران، اتفاق مثبتی است؛ البته باید بهدرستی انجام شود.
کاظم آرمانپور درباره حضور ناشران دانشگاهی در سیوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: امسال ۲۳۰ ناشر برای حضور در بخش دانشگاهی ثبتنام کردهاند که از این تعداد ۲۰۰ ناشر غرفه مجزا دارند.
نخستین محموله کتاب ناشران خارجی سیوششمین نمایشگاه کتاب تهران وارد گمرک نمایشگاه کتاب تهران شد.
مشاور عالی و دستیار ویژه فرمانده کل قوا گفت: جبههها به واسطه حمایت خانوادهها و مردم عمق پیدا کردند. اگر حمایتهای مردم نبود، نه در انقلاب اسلامی و نه در جنگ دفاع مقدس، نمیتوانستیم پیروز شویم.
پس از فروپاشی جبهه سوسیالیستی، تصور کلی بر این بود که تعداد دموکراسیها افزایش یافته است، اما گزارشهایی منتشر شد که نشان میداد دموکراسیهای یادشده، رسما دموکراسی به حساب نمیآیند.
طیبه حاجباقریان: قدیمیترین سند در کتابخانۀ حضرت آیتالله بروجردی (مسجد اعظم)، قانون نظم قشون مربوط به سال ۱۲۳۹ خورشیدی است و جدیدترین سند نیز به سالهای ۱۳۵۷ و ۱۳۵۸ مرتبط با وزارت نفت و صنایع پتروشیمی تعلق دارد.
این روزها شاهد اجرای آثار نمایشی متعددی در صحنه تئاتر هستیم که با اقتباس از متون برجسته، تلاش دارند تا مخاطبان هنر ششم را با روایتی متفاوت و جذاب همراه سازند.
نظر شما