شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۲
ورود شرکت‌های کره‌ای به عرصه داستان اینترنتی / رقابت با مانگای ژاپنی یا شکست آمازون

شرکت‌های کره‌ای که در اصل ارائه‌کننده خدمات اینترنتی در کشور خود هستند، خواستار خرید واتپد شوند و این به این معناست که نمی‌خواهند گوی رقابت را به آمازون و انتشار داستان و محتوا در این سایت ببازند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از پابلیشینگ پرسپکتیو، در ماه ژانویه سال گذشته شرکت اینترنتی ناور (Naver) در پیشنهادی خواستار خرید پلتفرم انتشار داستان و محتوای واتپد (Wattpad) شده بود و حالا هم کاکاوو (Kakao) شرکت دیگر کره‌ای برای خرید این سایت و اپلیکیشن خیز برداشته است. واتپد در کشور کانادا یکی از اپلیکیشن‌ها و سایت‌های محبوب انتشار داستان و محتوای کاربران و نویسندگان است که شبیه کتابخوان کیندل نویسندگان می‌توانند داستان‌های خود را در آن منتشر کنند.
 
شرکت کانادایی واتپد پیش از این ارزش سهام خود را 600 میلیون دلار اعلام کرده بود و به این نکته تاکید کرده بود که در صورت فروش سهام آلن لئو و ایوان یوئن موسسان این پلتفرم همچنان مدیریت آن را حفظ خواهند کرد و حتی در صورت خرید کامل این پلتفرم توسط مشتری‌های خارجی این سایت و اپلیکیشن نباید به کشورهای دیگر منتقل شود. موفقیت پلتفرم انتشار داستان کانادایی باعث شده است که بیشتر کارشناسان از افزایش نیروها و پرسنل اجرایی این شرکت خبر دهند.
 

 
حالا در این میان شرکت‌های کره‌ای که در اصل ارائه کننده خدمات اینترنتی در کشور خود هستند، خواستار خرید واتپد شوند و این به این معناست که نمی‌خواهند گوی رقابت را به آمازون و انتشار داستان و محتوا در این سایت ببازند. به نظر می‌رسد شرکت‌های ارائه کننده خدمات اینترنتی در کشور کره جنوبی به این باور رسیده‌اند که تولید محتوا در سایت‌های زیر نظر آنها می‌تواند به رونق خدمات آنها منجر شود. واتپد در حال حاضر 166 میلیون کاربر و نویسنده دارد که از این میان 90میلیون کاربر فعال دارد که 5 میلیون نفر آنها نویسنده و بقیه خوانندگان داستان‌ها هستند.
 
شرکت فروشگاهی آمازون اعلام کرده است در چند ماه آینده سرویس جدیدی برای انتشار داستان‌های سریالی برای نویسندگان خود نشر عضو در کتابخوان کیندل منتشر خواهد کرد تا بتوانند برای اولین بار داستان‌های کوتاه و بلند خود را به صورت سریالی برای مخاطبان خود منتشر کنند. سرویس جدید شرکت آمازون که فعلاً برای سیستم‌های عامل ای‌او‌اس یا همان دستگاه‌های اپل راه‌اندازی شده است تا چند ماه آینده خدمات‌دهی خود را به کاربران آغاز خواهد کرد. مسئولان آمازون امیدوارند این سرویس جدید که نام آن را «کیندل ولا» (Kindle Vella) گذاشته‌اند، بتواند به داستان‌نویسی در کتابخوان کیندل رونق بیشتری بدهد.
 
به تحلیل کارشناسان شرکت‌های کره‌ای می‌‌خواهند به غیر از بازار این کشور فضای انتشار داستان‌های سریالی را در دیگر نقاط جهان نیز کسب کنند. «جویس لی» خبرنگار کره‌ای خبرگزاری رویترز در شهر سئول در یادداشتی درباره اقدام اخیر شرکت‌های اینترنتی کره‌ای بر این عقیده است که این شرکت‌ها می‌خواهند با قبضه‌کردن بازارهای سرگرمی در دنیا در رقابت با شرکت‌های منطقه‌ای مثل انتشاراتی‌های کمیک ژاپنی موفق ظاهر شوند. وب‌تونز (webtoons) یکی از سایت‌های منتشرکننده داستان‌های مصور کره‌ای است که می‌‌خواهد کاری شبیه داستان‌های مانگای ژاپنی انجام دهد.
 
«سونگ سوک» مدیر اجرایی ناوار در اظهاراتی گفته بود با درخواست خرید واتپد انتظار داریم بتوانیم رابطه خوبی بین داستان‌های مصور کره‌ای و داستان‌های منتشرشده در واتپد برقرار کنیم.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها