کتاب «دانشگاه بوم شناختی» اثر رونالد بارنت با ترجمه جبار رحمانی و سینا باستانی نقد و بررسی میشود.
این نشست دوشنبه با سخنرانی جبار رحمانی، غلامرضا ذاکر صالحی و رضا ماحوزی بیست و یکم مهرماه از ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۷:۳۰ برپا میشود.
علاقهمندان میتوانند این نشست را به صورت زنده از لینکهای B2n.ir/iscs، اینستای iscs.ac.ir و سایت مؤسسه به آدرس www.iscs.ac.ir پیگیری کنند.
دانشگاه بوم شناختی (رویایی دست یافتنی) نوشته ی رونالد بارنت است که سینا باستانی, جبار رحمانی آن را به فارسی ترجمه کرده است. توسط پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی در سال ۱۳۹۸ و ۴۵۴ صفحه به بهای ۴۵ هزار تومان به بازار عرضه شده است.
این کتاب تحلیلی عمیقاً اندیشمندانه و خوشبینانه یکی از نظریهپردازان آموزش عالی «رونالد بارنت» درباره امکانهای ذاتی دانشگاه است. در این کتاب بارنت، «بومفلسفه» ای گیرا از دانشگاه به دست میدهد. او در برابر روایتهایی که در آنها دانشگاهها بیجهت با عقل ابزاری پیوند خوردهاند بینشی آرمانشهری از دانشگاه را مینشاند که به بومشناسی پیچیده دانشگاه توجه میکند.
دانشگاهی درگیر و منتقد که در قبال نشر آزادانه ایدهها عمیقاً احساس مسئولیت میکند. بارنت به یادمان میآورد که آن هنگام که دانشگاه در خطر است بیش از همه به دانشگاه بومشناختی نیاز وجود دارد. وی در این کتاب از رهگذر پرداختن به موضوعاتی چون چالشهای آموزش، حیات حرفهای و پژوهش و تحقیق، معنای کلی این گذار را ارائه میکند که نهادهای آموزش عالی میتوانند خود را چونان سرمشقهای دانشگاه بومشناختی فهم کنند و واقعیت ببخشند.
نظر شما