جمعه ۱۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۸
همکاری فرهنگی با کشورهای همسایه از سیاست‌های دولت است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: همکاری فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و اقتصادی با کشورهای همسایه به طور کلان از سیاست‌های دولت است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی سیستان وبلوچستان، سید عباس صالحی روز جمعه (12 مرداد1397) در نشست با فرمانداران و ائمه جمعه سیستان در فرمانداری زابل اظهار داشت: ارتباط با کشورهای همسایه از اولویت های دولت است.
 
وی با بیان اینکه بخشی از شناسنامه و نمادی از هویت ایرانی در سیستان رقم خورده است، افزود: فتوت، آزادگی و جوانمردی با این سرزمین پیوند خورده است و آیت‌الله سیستانی فخر عالم تشیع و ‌جهان از سرزمین سیستان هستند.
 
صالحی ادامه داد: فضای حوزه فرهنگ و هنر از نظر اشخاص، موسسات و نهادها گسترده است. پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون یک و نیم میلیون دانشجو در حوزه هنر تربیت کرده‌ایم.٣٤٢ هزار دانشجوی هنر در ١٤٣ واحد دانشگاهی در سطح کشور در حال تحصیل هستند. همچنین ٤ هزار و ٥٠ آموزشگاه آزاد هنری در سطح کشور مشغول فعالیت هستند.
 
وی در عین حال تصریح کرد: سهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از بودجه با این دایره منابع انسانی و موسسات مرتبط با حوزه فرهنگ و هنر ١٣ درصد است.
 
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به سمت تغییر مسیر بودجه‌ها از مرکز به استان‌ها هستیم و در بودجه معاونت‌های این وزارتخانه یک برش استانی قرار داده‌ایم.
 
وی ادامه داد: در سال ٩٢ که معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شدم ٨٠ درصد بودجه در تهران مصرف می‌شد و این را تا پایان دوره در این مسئولیت به ٤٥ تا ٤٨ درصد رساندیم.
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: کاستن از بودجه‌ها در مرکز و انعقاد تفاهم نامه‌های شفاف با استان‌ها از اولویت‌های این وزارتخانه است.
 
وی بیان کرد: بسیاری از استان‌ها نسبت به پایتخت از توانایی فرهنگی، هنری، دینی و قرآنی بالاتری برخوردارند و یا در رقابت هستند.
 
صالحی با تاکید بر هم افزایی با سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی و هنری ادامه داد: هم افزایی با استانداران از جمله همین اهداف است که در این رابطه روز گذشته یک تفاهم نامه با استانداری سیستان و بلوچستان به امضا رسید.
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: سیستان و بلوچستان ششمین استانی است که به آن سفر کرده‌ایم و این تفاهم نامه سه ساله به امضا رسیده است.
 
عضو کابینه دوازدهم گفت: باید تلاش کنیم سیستان و بلوچستان با چهره زیبا و فاخرش به ایران و جهان به نمایش گذاشته شود و بررسی مشکلات ناشی از خشکسالی آن نیز باید مورد توجه باشد.
 
صالحی بیان کرد: برای تکمیل زیرساخت ها تلاش می‌کنیم مجموعه‌ها و مجتمع‌های در حال اجرای زابل را در اولویت قرار دهیم.
وی گفت: چنانچه بخش خصوصی برای راه اندازی سینما در زابل حضور پیدا کند آمادگی لازم برای تجهیز این سینما با همکاری استانداری سیستان و بلوچستان وجود دارد.
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به سیاست‌های دولت تدبیر و امید ادامه داد: اتمام طرح‌های نیمه تمام از جمله اولویت‌ها است.
 
برای اولین بار در زابل نمایشگاه کتاب برگزار می‌شود
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: نمایشگاه کتاب در مراکز استان ها برگزار می‌شود اما در زابل برای نخستین بار امسال برگزار خواهد شد.
 
وی با بیان اینکه ارتباط با دانشکده‌های هنر یکی از برنامه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، به دنبال ایجاد اتاق‌های گفت‌وگو هستیم که یکی از این اتاق‌ها، اتاق فرهنگ و علم است.
 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: ساخت فیلم از مفاخر سیستان بسیار مهم است که در قالب ساخت فیلم سینمایی با همکاری بنیاد فارابی می‌توان اقدام کرد.
 
صالحی بیان کرد: ساخت فیلم‌هایی که از طریق آن مفاخر سیستان به نمایش در آید، کار ارزشمندی است بنابراین اگر تهیه کننده و کارگردانی به این موضوع بپردازد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از طریق بنیاد فارابی با آن‌ها همکاری می‌کند.
 
وی ادامه داد: با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان استانی پهناو است باید بحث‌های ساختاری آن متناسب با پهناوری استان مدیریت شود.
 
بنا بر این گزارش، در این نشست شماری از هنرمندان سیستان دغدغه‌های خودشان را با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در میان گذاشتند.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها