شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۰
جایگاه دین در عرصه‌های حیات انسان کجاست؟

کتاب «دین و عرصه‌های حیات انسان» اثر آیت‌الله سید جعفر سیدان به اهتمام عباس شاه‌منصوری از سوی انتشارات دلیل ما راهی بازار نشر شده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) کتاب «دین و عرصه‌های حیات انسان» مجموعه سخنرانی‌های آیت‌الله سید جعفر سیدان در ماه رمضان سال 1378 در مشهد است. آیت‌الله سیدان در این جلسات با توجه به شرایط اجتماعی زندگی انسان در دنیا، تمام شئون مربوط به رفتار و اعتقادات انسان را مورد توجه قرار داده و دستورات دینی پروردگار متعال را در این حوزه‌ها به‌طور فشرده و گاه با اشاره به برخی جزئیات تبیین کرده است.
 
مباحث کتاب در دو بخش با عنوان‌های «دین در مقام نظر» و «دین در مقام اجرا» تنظیم شده است.
 
بخش نخست کتاب در قالب سه فصل به «اعتقادات»، «اخلاق» و «احکام» اختصاص دارد و بخش دوم در چهار فصل به این موضوعات که «آیا دین برنامه‌ای برای همه اعصار است؟»، «دین در عصر جدید»، «اجرای دین در فراز و فرود تاریخ» و «عصر ظهور؛ پیوند کامل و تمام مقام نظر و اجرا» پرداخته است.
 
در بخشی از پیشگفتار کتاب می‌خوانیم: «همه ادیان الهی در اعتقاد به خدای یگانه و خالق بی‌همتا اشتراک دارند. به یقین تثلیث مسیحیت در دین حضرت مسیح جایی نداشته و این اعتقاد به تصریح قرآن بدعتی است که از سوی ملحدان در آیین مسیح وارد شده است و حضرت عیسی از آن بیزار و دامن  پیروان راستین مسیحیت از آن مبرا است. اعتقاد به الوهیت، مالکیت، مولویت و خالقیت خدای بی‌همتا مقتضی آن است که انسان‌ها بنده و مملوک بودن خویش و آقایی، فرمانفرمایی و مولویت خداوند را بپذیرند و پیروی از فرامین او را وظیفه خود بدانند؛ در عمل به دستورات او کوتاهی نکرده و همواره و در همه حالات تسلیم محض او باشند. با این معرفت و آگاهی است که مولویت خدا و عبودیت خلق معنا پیدا می‌کند و دین به معنای مجموعه وظایف بندگی بندگان در قبال مولایشان، شکل می‌گیرد. و این دین، یعنی تسلیم شدن بنده در مقابل مولا، دین همه پیامبران الهی است.»

 نخستین چاپ کتاب «دین و عرصه‌های حیات انسان» در 320 صفحه با شمارگان یک‌هزار نسخه به بهای 24 هزار تومان از سوی انتشارات دلیل ما منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها