شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۱
موسوی‌زاده: جایزه پروین اعتماد به نفس نویسندگان و شاعران را افزایش می‌دهد

سعیده موسوی‌زاده، شاعر کتاب «آب و تاب» و برنده هفتمین جایزه پروین اعتصامی در بخش ادبیات کودک، معتقد است که برگزاری اینچنین جشنواره‌هایی انگیزه و اعتماد به نفس نویسندگان و شاعران را برای تولید آثار بهتر و باکیفیت‌تر افزایش می‌دهد و سبب می‌شود گزیده‌تر بنویسند.

سعیده موسوی‌زاده، شاعر کتاب «آب و تاب» و برنده هفتمین دوره جایزه ادبی پروین اعتصامی در بخش ادبیات کودک، در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) درباره این اثر توضیح داد: این مجموعه شامل 12 شعر مستقل است که برای کودکان گروه سنی «ب و ج» سروده شده و از سوی انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است.
 
این شاعر و نویسنده کودک و نوجوان ادامه داد: می‌خواستم با این اشعار، حس کنجکاوی بچه‌ها را تحریک کنم تا آن‌ها نگاه دوباره‌ای به دنیای پیرامونشان داشته باشند. شاید این شعرها سبب شود که بچه‌ها سوال‌های بیشتری بپرسند و کنجکاوتر شوند.
 
وی با ابراز خرسندی از تصویرگری این مجموعه گفت: به‌نظرم تصویرگری این کتاب که توسط مرضیه قوام‌زاده انجام شده، به جذابیت بیشتر کتاب کمک کرده است. تصاویر این کتاب از جسارت خاصی برخوردار بود که به دنیای کودکان بسیار نزدیک است.
 
شاعر کتاب «می‌رفتم زیر باران» افزود: تا به‌حال کتاب‌های شعر و داستان زیادی در حوزه کودک از من منتشر شده، اما مجموعه «آب و تاب» نخستین اثری بود که من از همه چیز آن کاملا راضی بودم و به نظرم داوران جایزه پروین هم همین نگاه را نسبت به این کتاب داشتند که آن را انتخاب کردند.
 
موسوی‌زاده، جایزه پروین را از جمله معتبرترین جایزه‌های ادبی در ایران برای خانم‌های شاعر و نویسنده دانست و درباره این جشنواره اظهار کرد: نخستین باری بود که در جشنواره پروین اعتصامی شرکت می‌کردم و آن‌را خیلی منظم، مرتب و اصولی دیدم و معتقدم برگزاری اینچنین جشنواره‌هایی انگیزه و اعتماد به نفس نویسندگان و شاعران را برای تولید آثار بهتر و باکیفیت‌تر افزایش می‌دهد و سبب می‌شود گزیده‌تر بنویسند.
 
سعیده موسوی‌زاده، شاعر کودک و نوجوان متولد مشهد در سال 1344 و دارای لیسانس فلسفه است. وی از سال 1363 سرودن شعر و از سال 1371 نوشتن قصه برای کودکان را به‌صورت جدی آغاز کرد. از جمله آثار موسوی‌زاده می‌توان به «نه جیک جیک نه قار قار»، «آن»، «عاشقم پس هستم»، «شعر باران»، «هی برف برف، هی برف» و مجموعه 6 جلدی «قصه‌های شاهنامه» اشاره کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها