حسین اصغری، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در خوی، گفت: دین مبین اسلام با «اقرا» بهمعنای خواندن آغاز شده است که این امر اهمیت خواندن و مطالعه را در مقایسه با سایر ادیان دو چندان میکند.
وی افزود: کتاب و مطالعه عامل بسیار مهم و تاثیر گذاری در روند دستیابی به توسعه همه جانبه است و رسیدن به توسعه راهی جزء توجه به کتاب و کتابخوانی ندارد و تقویت امر مطالعه رشد و کمال انسانی و در نهایت موجب رشد و توسعه فرهنگی و افزایش معرفت و خردورزی عمومی را به دنبال دارد و دروازههای دنیای گسترده دانش و معرفت را به روی انسانها میگشاید.
وی گفت: کتاب یک ابزار فرهنگی، رسانا و تاثیرگذار است که همه نهادها در شرح وظایف و رسالت فرهنگی که برعهده دارند، باید به آن بپردازند، از آن جایی که در تاریخ، هیچ تمدنی خالی از کتاب نبوده و همه فرهنگ ها با کتاب آغاز و با کتاب رشد میکنند، هفته کتاب فرصت مغتنمی است که اهمیت کتاب و مطالعه بهتر آن را بایستی، به مردم بشناسانیم.
اصغری بیان کرد: متاسفانه در فضای کنونی که عموم مردم بایستی با کتاب بیشتر انس بگیرند، استفاده از فضای مجازی بمنظور پر کردن اوقات فراغت، بیش از حد بوده و این امر یکی از موارد مهم دوری جوانان و نوجوانان از مطالعه، کتاب و کتابخوانی میباشد که حتماً این سبک بایستی ترمیم شود.
دبیر ستاد اجرایی هفته کتاب شهرستان خوی ادامه داد: هفته کتاب امسال فرصت مناسب برای ترویج فرهنگ کتابخوانی و فرهنگسازی برای افزایش سرانه مطالعه است و برای توجه بیش از پیش به کتاب باید از فضای مجازی که بستر بسیار مناسب و پرمخاطبی است استفاده و محتوی لازم فرهنگی مناسب با محوریت کتاب و مطالعه در اختیار مخاطبان این فضا قرار گیرد.
اصغری سخنرانی پیش از خطبه نمازجمعه، نصب بنر با مضمون کتاب و کتابخوانی، اجرای ۶ عنوان برنامه فرهنگی با موضوع ترویج فرهنگ مطالعه توسط ادارات فرهنگی شامل معرفی تازههای کتاب، مسابقه قصهگویی، تولید محتوی با موضوع کتاب و کتابخوانی، کارگاه آموزشی اسلوب نویسندگی از جمله برنامههای هفته کتاب در شهرستان خوی خواهد بود.
وی ادامه داد: فعالیتهای مربوط به کتاب و کتابخوانی، نباید معطوف به هفته کتاب باشد، بلکه در طول سال اهتمام ویژه برای ترویج فرهنگ مطالعه داشته باشیم.
نظر شما