یاسر عسگری با اشاره به اینکه موازی کاری انرژی و توان جامعه را کاهش میدهد، بیان کرد: در انتشارات راه یار ما در بحث تاریخ شفاهی به تاریخ شفاهی پیشرفت پرداختیم و دستاوردهای انقلاب اسلامی را در عرصههای مختلف مثل پزشکی، صنعت و نظامی مورد توجه قرار دادهایم.
سولماز خواجهوند با اشاره به اینکه نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، رخدادی شادی بخش است، تصریح کرد: رویدادهایی که در سالن کودک و نوجوان در حال برگزاری است مثل دیدار با نویسندگان، گپوگفتها، پرسش و پاسخها و... محفلی ایجاد کرده که به نظرم یکی از تاثیرگذارترین شکلهای ترویج کتابخوانی است.
احمد شاکری، نویسنده و پژوهشگر ادبی تاکید دارد که برخی به غلط داستان کوتاه را مقدمه و یک مرحله از مهارت نگارش رمان میدانند که این باور نادرست، شان ادبی نویسندگان داستانکوتاه را کاهش داده است.
در نشستی با عنوان «شهر خون و لاله» با حضور نویسندگان و شاعران حوزه فرهنگ مقاومت و زنان و مردان رزمنده حاضر در فتح خرمشهر به نقش بی بدیل زنان در فتح خرمشهر پرداخته شد.
کرسی علمی ترویجی با موضوع تبیین مبانی «امنیت اجتماعی» در نهج البلاغه و تحقق آن در جامعه با رویکرد غفلت زدایی به همت دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم برگزار میشود.
رییس بنیاد ایرانشناسی خاطرنشان کرد: ما توان آن را داریم که عظمت و اهمیت تاریخ ایران و تاریخ این ملت را به جهانیان نشان دهیم و در ابتدای امر باید به جوانان خود نشان دهیم؛ چراکه اگر ملتی هویت خود را کارهایی که به نفع تمدن جهانی انجام داده به یاد نداشته باشد و نشناسد این فرد فانی و نابود شدنی است چراکه تمام رشتههای هستی و شخصیت خودرا گسسته و امیدواریم ...
در سالهای اخیر ترکیه توانسته سهم خوبی از تعداد گردشگران را به خود اختصاص دهد. ایرانیهای بسیاری هم برای سفر خارجی خود شهرهای استانبول را برای سفر انتخاب میکنند. در ادامه به این بحث میپردازیم.
کمیسیون ملی یونسکو – ایران با همکاری موزه ملی ایران، پنجمین رویداد علمی – فرهنگی «تماشای خورشید» را در ستایش عبدالمجید ارفعی (پژوهشگر و مترجم زبانهای باستانی) برگزار میکند.
رحیم نریمانی معتقد است: نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران کلونی است که میتواند احیا کننده صنعت نشر باشد؛ چرا که تمامی کسانی که به نوعی با این صنعت کار میکنند را گرد هم جمع میکند.
زهرا غفاری با اشاره به اینکه کمیت و کیفیت کتابهای ادبیات پایداری و مقاومت در خور توجه است، اظهار کرد: بعضی از کتابهای مدافعان حرم که اتفاقاً تعدادشان هم کم نیست به صورت صریح و با زبان امروزی ویژه مخاطبان جوان نوشته شدهاند و انتظار میرود، مورد توجه آنان قرار بگیرد.
کتاب «آخرین تابستان اروپا» به بررسی تنشها و اتفاقاتی میپردازد که در رقمخوردن جنگ جهانی اول نقشی اساسی ایفا کردند. متن اصلی کتاب «آخرین تابستان اروپا» نخستینبار سال 2004 منتشر شده است.
همزمان با هفته میراثفرهنگی و روز ملی ایرانشناسی، تفاهمنامه همکاری آموزشی، علمی، فرهنگی و پژوهشی میان بنیاد ایرانشناسی و مجموعه فرهنگی-تاریخی نیاوران امضا شد.