دبیر انجمن ویرایش و درستنویسی تاکید دارد که تمام جلوههای فرهنگ اسلامی و ایرانی با خط فارسی عجین شده و اگر با رویکرد دقیق باستانشناسانه نگاه کنیم، قرآن با خط ایرانیان که مسلمانان از آن استفاده میکردهاند، نوشته شده و از این خط در تمدن اسلامی استفاده میشده که این افتخاری برای ایرانیان است.
حسن عبدلی، کتابدار روشندل از تولید 14 هزار عنوان کتاب بریل طی 4 دهه گفت و اقدامات دلی برخی مسئولان برای جبران کمبودها در تامین کتاب برای نابینایان را کافی ندانست.
نامزد پانزدهمین دوره جایزه جلال آل احمد و برگزیده بخش ویراستاری این جشنواره در یادداشتی که در اختیار ایبنا قرار داده به نقش ویراستاری در متون و نیز تفاوت نقش نویسنده و ویراستار پرداخته است.
انتشارات و کتابفروشی «الساقی» لندن که در دسامبر 2022 بسته شد، با استخدام سیمون لیبسنی بهعنوان معاون اجرایی و تعیین محل جدید، فعالیت خود را از سر میگیرد.
کتاب «قواعد فقهیه»، شامل سلسه دروس آیت الله حاج سید محمد محسن حسینی طهرانی (رضوان الله علیه) در حوزه علمیه قم، منتشر شد. مجلد اول این مجموعه پیرامون قاعدۀ لاضرر و لاضرار(بخش اول) است.
دبیر انجمن ادبیات داستانی سمر در آیین رونمایی از ویژهنامه این انجمن گفت: طی سالهای گذشته انجمن سمر بیش از ۵۰ کتاب و داستان کوتاه را تولید، رونمایی و روانه بازار نشر کرده است.
در گذشته به پدیدارشناسی به عنوان یک روش محترم اما دشوار نگاه میشد و کمتر محققی تمایل داشت سمت کار با این روش برود. چرا که این روش مبانی فلسفی سنگینی دارد و کسی هم آن را تبدیل به ابزار نکرده بود.
برندگان جوایز راگازی بولونیا 2023 که با حمایت نمایشگاه کتاب کودک بولونیا اهدا میشود، معرفی شدند. جوایز اصلی در بخشهای داستانی، غیرداستانی، کمیک، اپرا پریما- ویژه کتاب اولیها- و بخش افقهای نو- ویژه خلاقیت و نوآوری- اهدا میشود. این جایزه هر سال یک بخش ویژه نیز دارد که امسال، عکاسی است.
معاون قرآن و عترت، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره بخش بینالملل سیامین دوره نمایشگاه بینالمللی قرآن گفت: تقویت بُعد بینالمللی نمایشگاه از سیاستهای این دوره خواهد بود.
مدیر ستاد کانونهای مساجد استان زنجان با اشاره به ۷۳ باب کتابخانه مخزندار در مساجد، گفت: نسبت به تجهیز منابع و بهروز کردن کتابخانههای این کانونها اقدام شده است.