مراسم رونمایی از کتاب جان ایران امروز 28 اردیبهشت با حضور محمد مهدی اسماعیلی؛وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و بهرام عین اللهی؛وزیر بهداشت در سرای اهل قلم نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران برگزار شد.
آیتالله علیاکبر رشاد میگوید: آنچه که امروزه مورد اهتمام ماست مساله فلسفه دینی است. اگر بناست علم دینی تولید کنیم، ابتدا باید زیرساختهای آن را تولید کنیم. کتاب «فلسفه علم دینی» عهدهدار چنین کاری است و میخواهد از زیرساختهای تولید علم دینی بگوید.
سروش سیفی، مترجم نوجوان تاکید دارد که اعتماد ناشران در سفارش و چاپ آثار نویسندگان و مترجمان نوقلم آنان را به ادامه فعالیت و تبدیل شدن به صاحبقلمان حرفهای ترغیب میکند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) طی سالیان متمادی، پس از بازدید از دورههای مختلف نمایشگاه بینالمللى کتاب تهران در دیدارهای مختلف خود با ناشران از اهمیت مقوله کتاب و کتابخوانی گفتهاند. مروری بر این بیانات همزمان با برگزاری سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران راهنمای امروز و فردای مسئولان فرهنگی کشور و عموم علاقهمندان و بازدیدکنندگان ...
سیدمحمد حسینی، با تاکید بر توجه دولت به مقوله فرهنگ در شرایط دشوار اقتصادی، درباره حمایت از ناشران گفت: در دولت درباره یارانه ویژه کاغذ، تصمیماتی اتخاذ و درباره تخصیص ارز ترجیحی مباحثی مطرح شده، این ارز به کاغذ هم اختصاص داده شده که با قیمت مناسبتری در اختیار مصرفکننده قرار بگیرد.
ساسان والیزاده گفت: هنوز تاریخ لرستان نانوشته باقی مانده است، 18 اثر هست که نیمی هنوز تصحیح نشده و آن منابع هم که تصحیح شده باید بازبینی شود. سنت تاریخنگاری سنت ناصری است یعنی با نگاه به جغرافیای سیاسی است که امیدواریم این تکانههای تاریخ در سنت تاریخنگاری اشکالی ایجاد نکند.
زینب کریمی، نویسنده در رونمایی دو رمان تاریخی «چینی بندزن» و «تنور دوستی» گفت: رمان را به شکلی روان و ساده نوشتم تا تاریخ برای نوجوانان قابل فهم باشد و بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند. در واقع تلاشم بر این بوده که تاریخ را به زبان ساده برای نوجوانان روایت کنم. امروز نیاز است که نوجوانان تاریخ را در قالب داستان و رمان بخوانند و نسبت به رویدادهای گذشته ...
مراسم بازگشایی مجدد انجمن ادبی رضوی همراه با رونمایی از کتاب اشعار مذهبی ملکالشعراء بهار با حضور جمعی از شاعران پیشکسوت و جوان آیین در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهرام عینالهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و محمدعلی زلفیگلی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با حضور در مصلی، محل برگزاری نمایشگاه کتاب تهران، از بخش ناشران عمومی بازدید کردند.
احراری گفت: کتاب «سریرگاه» پژوهشی است در مورد پایتختهای تاریخی افغانستان از آریانا تا خراسان و افغانستان امروزی که در سی وسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در دسترس علاقهمندان به کتاب قرار گرفته است.
زهیر توکلی در نشست «گفتوگو با مخاطب» در غرفه جایزه جلال تاکید کرد که 20 رباعی موجود در مجموعه اشعار خیام به احتمال قوی از آن وی است و 49 رباعی نیز به احتمال 60 درصد متعلق به خیام است و مابقی را به وی نسبت دادهاند.
نشر خاموش با کتابهایی درباره تاریخ معاصر، تاریخ میانه و ادبیات و تاریخ اجتماعی در سی و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حضور دارد. کتابهایی چون «تاریخ علتشناسی انحطاط و عقبماندگی ایرانیان و مسلمانان»، «تاریخ اجتماعی شیراز»، «تدبیر و شمشیر» و «کودکان کار در ایران، یک مطالعه سندشناسی» و آثاری دیگری از حوزه ادبیات را در ویترین غرفه خود جای داده ...
مهدی کریمی تفرشی، متخصص مدیریت و صاحب چندین کتاب در حوزه مدیریت و کسبوکار اولین کتاب شعرش به نام «قلبم مینویسد» را روانه بازار نشر کرده و تاکید دارد با توجه به اهمیت زیاد شعر و ادبیات باید ناشران از نوقلمان این حوزه به طور خاص حمایت کنند.
انتشارات حماسه یاران در نمایشگاه کتاب امسال هم با دست پر حاضر شده و آثاری از زندگی شهدا و یارانشان را به علاقمندان کتابهای حوزه فرهنگ مقاومت عرضه کرده است.