یوگینی کاپیوف، مدیر ارشد انتشارات اکسمو گفت: فبه نظر من، فرهنگ ایرانی بسیار غنی است و کتابهای خوبی در این کشور منتشر میشود؛ بنابراین هدف خود میدانم که بازار کتاب ایران را به ناشران روسیه معرفی کنم.
خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) همزمان با برگزاری سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به سراغ غرفه نشریات رفته و درباره کم و کیف برگزاری این دوره گفتوگو کرده است.
خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) همزمان با برگزاری سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به سراغ سالن فعالیتهای فرهنگی رفته و درباره کم و کیف برنامههای آنها در این دوره گفتوگو کرده است.
نمایشگاه کتاب برای من معناهای مختلفی دارد؛ منی که از نوجوانی عیدیهایم را جمع میکردم و پول توجیبیهای هفتگیام را داخل کشوی میزم پنهان میکردم تا اردیبهشت خرامان خرامان از راه برسد، دلبری کند و در هوای ابری و آفتابیش روزنامهها تاریخ برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران را اعلام کنند.
ناشران حوزه فرهنگ مقاومت و دفاع مقدس از برگزاری سی و سومین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب ابراز رضایت میکنند و اغلب آنها میزان استقبال را بیش از حد تصورشان ارزیابی میکنند.
محسن هجری گفت: نویسنده قبل از چاپ باید متن را دوباره بازخوانی کند؛ رمان را به دست شخص دیگری بدهد و از نظر بخواهد و به آنها گوش کند. چون رمان مانند یک کمان است و وقتی تیری از آن رها شود دیگر بازنمیگردد. وقتی رمانی چاپ شود دیگر کاری از دست کسی برنمیآید. اما قبل از چاپ شدن میتوان آن را اصلاح کرد.
ثبت بیش از 2500 عکس از کودکان و نوجوانان به همراه کتابهایی که از سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران خریداری کردهاند، بخشی از فعالیتهای غرفه عکاسی در سالن کودک و نوجوان بود.
مدیر بنیاد جاوید از کشور افغانستان درباره تعامل ادبی ایران و افغانستان افزود: شاعری که در تهران زندگی میکند و شعر میگوید در افغانستان برش دارد. کافی است شما به یک محفل ادبی افغانستانی بروید شعر این شاعران در آنجا شنیده میشود.
شفیق دیوب با اشاره به نقش نمایشگاه کتاب تهران بر تقویت روابط فرهنگی ایران و سوریه گفت: تبادل تجربیات همچنین، ترجمه از عربی به فارسی و برعکس بسیار مهم است. باید در این زمینهها بیشتر تلاش کنیم.
طاهره شاهمحمدی، نویسنده حوزه کودک در یادداشتی که به مناسبت برگزاری سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران نوشته است مطالعه کودکان را در جهت افزایش مهارت آنها لازم دانست و برگزاری نمایشگاه کتاب سیوسوم پس از وقفه دوساله را در آشتی دوباره با کتاب اثرگذار خواند.
دومین رویداد «جایزه ملی داستان حماسی» و «سینما حماسه» به همراه اهدای نشان فیروزه هنر انقلاب اسلامی و نشان دستار فردوسی در رویداد سالانه سیمرغ برگزار شد.
تنها سینمای این شهر سینما «نخل» نام دارد که دو سالنه و با ساخت قدیمی است اما این سالن را بازسازی میکنیم تا تقریباً شش یا هفت سالنه شود، در همین روز این سینما را کلنگ زنی میکنیم تا سینما نخل در پایان تابستان تبدیل به سینمایی با تعداد بالای سالن شود.
مژده لواسانی مجری و شاعر، درباره حواشی انتشار کتاب توسط هنرمندان گفت: قبل اینکه کتاب من خوانده شود، من را قضاوت میکنند. کتمان نمیکنم که شهرت حتما تاثیر دارد ولی اسم شخص میتواند باعث چند تجدید چاپ شود؟ ضامن ورود آدمها ممکن است هر چیزی باشد، ولی ضامن بقا در هنر، فرهنگ و ادبیات فقط کار آنهاست.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار لرستان خواستار حمایت بیشتر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامیاز ناشران شهرستانی شد و گفت:انتشارات شهرستانی نیاز به تقویت دارند؛ چراکه باید توان رقابتی داشته باشند؛ هرچند در حال حاضر ناشران استان باکیفیت فعالیت میکنند.
دیوار «رویای آینده» که به همت مجموعه آموزشی - پژوهشی «رسانیوم» و با هدف نمایش مهمترین راهکار ناشران برای بهبود و ارتقاء صنعت نشر کشور در نمایشگاه کتاب تهران ایجاد شده است، با حضور قائم مقام این نمایشگاه رونمایی شد.
مصطفی رحماندوست که آخرین کتابش به نام «جانبابا و جینبیبی» در آستانه انتشار از سوی کتاب نیستان است عنوان کرد که این داستان منظوم به نوعی شکل تغییریافته و ابتکاری از قصه ننه سرماست که با مفاهیم محیط زیست نیز گره خورده است.