یدالله منصوری گفت: پیشنهاد میکنم علاقهمندان به مطالعه کتاب «تاریخ عمومی» نوشته عباس اقبال آشتیانی را بخوانند. عباس اقبال آشتیانی نویسندگی را با نگارش کتاب تاریخ عمومی آغاز کرد. او بسیار سادهنویس بود و بهتدریج آثار متعددی نوشت که بسیاری از آنها به منابع قابل اعتماد تاریخی تبدیل شدند.
کارشناس تأمین منابع اداره کل کتابخانههای عمومی استان زنجان گفت: به منظور توسعه منابع کتابخانههای استان زنجان 5 هزار و 500 جلد کتاب جدید خریداری و به کتابخانهها تزریق شد.
احسان قدیمی بیان کرد: «سامانه خرید از کتابفروشی» کار مبارکی است و باید الگوی سایر فعالیتها در بخش فرهنگی کشور باشد و با افزودن بخشهای متنوع و تشویقی، مستمر بوده و ادامه پیدا کند تا همه چرخه نشر از آن منتفع شوند.
محمدمهدی سیدناصری، ایدهپرداز مجموعه دوجلدی «حقوق کودکان» درباره لزوم تألیف چنین اثری گفت: هر کشوری به هر میزان که به آموزش کودکان خود اهمیت دهد، همان اندازه نیز نتایج مطلوب دریافت میکند. توجه نکردن به رعایت حق کودک یعنی خراب کردن آینده کشور و نابودی فرهنگ. یکی از موارد حمایت و صیانت از کودکان، آموزش موضوعات حقوقی است. به این دلیل ایده کتاب «حقوق ...
کریستین فوکس مؤلف کتاب «بازخوانی مارکس در عصر سرمایه داری دیجیتال» در این کتاب میکوشد به کمک نظریه مارکس خصلت متناقض و تخاصمی فناوری مدرن و دیجیتال را تحلیل کند و زمینههای سوسیالیسم ارتباطی و اشتراکگرایی دیجیتالی را در زمانه ما برجسته سازد.
عید سال 1367 به نیمههایش رسیده بود که منافقین با حمایت ارتش عراق و پیشاپیش دشمن بعثی، به منطقه فکه یورش بردند و عملیاتی محدود را در آنجا به اجرا گذاشتند. در چند کتاب به این خیانت بزرگ پرداخته میشود.
وجیهه سامانی، نویسنده و دبیرعلمی پانزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آلاحمد تأکید دارد که رمانها و داستانهای کوتاه منتشر شده در سالهای اخیر از لحاظ تنوع موضوعی و پرداختن به مسائل مختلف روز ملی، امنیتی و دینی قابل توجه هستند؛ اما تا رسیدن به آثار شاخص و ماندگار ادبی راه زیادی پیش رو داریم؛ چراکه آثار در دوگانه فرم و محتوا ماندهاند.
معاون امور کتابخانههای اداره کلکتابخانههای عمومی استان زنجان گفت: کتابخانههای تخصصی کودک و نوجوان به نام «هدهد سفید» در شهرستانهای زنجان و خرمدره راهاندازی میشود.
مسجد جامع ارومیه دارای جایگاه خاصی برای رشد و بالندگی دانشمندان حوزههای علوم دینی استان آذربایجانغربی است، و این مسجد از دوران کهن این جایگاه را داشته و تا به امروز ادامه دارد.
ارکون در تفکر انتقادیش جهان اسلام را به عنوان یک واحد کل ترسیم میکند و برخلاف محمد عابد جابری دیگر اندیشمند جهان عرب قائل به تجزیه بین عرب، فارس، ترک و غیر آن نیست.
فاطمه سادات مظلومی، نویسنده و کارشناس ادبی در یادداشتی که در اختیار ایبنا قرار داده، به بیان خاطرهای از سال تحویل در حرم حضرت علی (ع) پرداخته است که در ادامه میخوانید.
آرش نورآقایی، ایرانشناس و گردشگر در یادداشتی به سفری به ایران از «الف» تا «ی» پرداخته و چنین نوشته است: ما در کشورمان «بیروت» هم داریم. تو که ایرانی هستی و «پاسارگاد» را میشناسی، میدانی که «پرواز» و «پروانه» و «پری» و «پریا» هم نامی است از نام مکانهای کشورمان.
خدیوجم مدتی رایزن فرهنگی ایران در افغانستان بود. گویا به دلیل اختلافی که با مهرداد پهلبد، وزیر فرهنگ پیدا کرد، از این کار کناره گرفت. جمال خدیو درباره این موضوع به بحث بودجه رایزنی اشاره کرده است که گویا پهلبد، وزیر وقت فرهنگ از خدیوجم خواسته بود که پنج میلیون تومان بودجه رایزنی را طبق خواسته او خرج کند؛ یک میلیون تومان برای سفارت هزینه شود، یک میلیون ...