مدیرکل نسخههای خطی و نادر کتابخانه ملی با توجه به ضرورت تشکیل مکتب گفت: اعضای مجمع کتابخانههای بزرگ کشور (مکتب) میتوانند با تعامل سازنده، نسخ خطی و نادر مهم کشور را خریداری و از خروج آنها پیشگیری کنند.
داوری اردکانی گفت: فلسفه به معنای تفکر باید باشد تا کارها را تذکر دهد. البته اگر نباشد پریشانی و ندانم کاری همه جا را فرامیگیرد. پیدا بود که بنده با این تلقی از جهان روشنفکری دور میماندم و روشنفکران هم به سخن من وقعی نمینهادند چنانکه تاکنون هم ننهادهاند.
محقق داماد گفت: فکر انسان را رشد و تعالی میدهد و داوری یک متفکر است و متفکر آن است که اگر دید حرفش را میتواند عوض کند تغییر دهد. او شجاعت اعتراف اینکه فکرم اشتباه بوده را داشته است.
محمود جعفری دهقی تاکید دارد، ما به اندازهای از ذخیرههای فرهنگی برخوردار هستیم و آثار جذاب و ارزشمند در فرهنگ و ادب کشورمان داریم که هرچقدر هم عدهای بخواهند آنها را کمرنگ یا از توجه مردم دور کنند موفق نخواهند شد.
مدیرکل دفتر مجامع، تشکلها و فعالیتهای فرهنگی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حمایت از ترجمه و انتشار 200 عنوان کتاب را از مهمترین برنامههای دبیرخانه طرح گرنت طی سال 1402 اعلام کرد.
کتابخانه و موزه ملی ملک، مراسم جشن میلاد حضرت ثامنالحجج امام رضا علیهالسلام را بنابر وصیت مرحوم حاج حسین آقا ملک (بزرگواقف ایرانی) به رسم نیمقرن گذشته برگزار میکند.
رئیس حوزه هنری خراسان شمالی گفت: «شبهای موسیقی سنتی» بجنورد به همت حوزه هنری و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان به مدت سه شب در تماشاخانه ترنج برگزار و با استقبال گسترده شهروندان روبرو شد.
دانشگاه علامه طباطبائی، سفارت چین در ایران و دفتر مطبوعات شورای دولتی چین با هدف تاسیس مشترک «کتابخانه چین» در دانشگاه علامه طباطبائی تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
برندگان جوایز راث اند سیلویا در کانادا در دو بخش کتاب مصور و کتاب کودک و نوجوان مشخص شدند. این جوایزه ویژه آثار دارای برتری هنری در نوشتن و تصویرسازی در کتابهای انگلیسی زبان کودک و نوجوان این کشور است.
نسیم یوسفی، مترجم کتاب کودک «خط سفید بین ما» قلم چیدم کاپلانگی را در انتقال درونمایه کتاب موفق دانست و گفت: او مستقیم از ویرانی بین مرزها و سرزمینها نگفته است؛ بلکه در بستر قصههای موازی چرایی ایجاد جنگ، دلایل ادامه و لذتبردن از قدرت را در قالب صلح برای کودکان طرح کرده است.
خلیل پروینی، استاد دانشگاه تربیت مدرس در مراسم گرامیداشت یاد مرحوم حسین محمدزاده صدیق تأکید کرد که صدیق رسالتی را بر دوش خود احساس میکرد که باید ادبیات ترکی را با تحقیقات گسترده احیا کند.