در گفتوگو با معاون بخش بینالملل نمایشگاه کتاب سعی کردیم با محوریت قراردادن بخش بینالملل نمایشگاه کتاب، راههای ورود به بازارهای جهانی کتاب کشورهای منطقه و اروپایی را بررسی کرده و درباره نقش کتاب به عنوان یک کالای فرهنگی مهم در نزدیک شدن روابط بین کشورها بیشتر بدانیم.
محمدرضا سرشار (رضا رهگذر) با بیان اینکه حیف است که زبان و ادبیات کهن فارسی و آثار فاخر شاعران و نویسندگان معاصر و کهن ایرانی به زبانهای زنده دنیا ترجمه و معرفی نشود، گفت: آثار ترجمهای میتواند به ارتقای صلح جهانی کمک کند؛همچنین ترجمه آثار فاخرادبیات داستانی ایران به زبانهای زنده دنیا میتواند ملتها را به یکدیگر نزدیک و هجمه و نقشه دشمنان را ...
کتاب «خلیجفارس در جغرافیای قدیم» روند بررسی علمی اختلافات درباره نامهای جغرافیایی تمامی اسناد و مدارک را مطالعه و بررسی کرده است اما در این بین اطلسهای جغرافیایی در جایگاه نخست قرار گرفته و دارای اهمیت ویژهای هستند. این کتاب خواننده را با نام تاریخی خلیجفارس بیشتر آشنا میکند.
رضا حاجیپور، بدنه نشر را نیازمند حمایت بیشتر دولت و مجلس دانست و گفت: ناشران قدرت اعمال تخفیفهای آنچنانی را ندارند و عایدیشان از فروش چشمگیر نیست؛ بنابراین باید چتر حمایتی دولت در حوزه نشر تقویت شود.
موسی فقیه حقانی، رئیس موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران گفت: کتاب «واقعه جهاد» یک فصل از تاریخ ماست که کمتر به آن پرداخته شده است و پیشنهاد میکنم علاقهمندان حوزه تاریخ این کتاب را مطالعه کنند.
مدیرکل سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی جهان اسلام(آیسسکو) با صدور پیام از برگزاری سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تشکر و تاکید کرد: نمایشگاههای کتاب مشارکت آگاهانه و فعال شهروندان در امور عمومی و توسعه جامعه را ارتقاء میبخشد.
خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) همزمان با برگزاری سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به میان علاقهمندان و کتابدوستان حاضر در نمایشگاه رفته و از آنها درباره کم و کیف برگزاری این دوره پرسیده است.
حامد رهنما اظهار کرد: در حال حاضر در کل دنیا بحث ارتقای کیفی صنعت نشر و فعالان این صنعت هدف اصلی نمایشگاه کتاب است. ارتباط بین نویسندگان و تصویرگران، ایجاد شرایطی برای انعقاد قراردادهای کتاب، تبادل و فروش کپیرایت کتابها نیز از دیگر اهداف این نمایشگاهها است.
سید حسین شهرستانی با اشاره به برگزاری سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به صورت مجازی و حضوری گفت: این تجربه خوبی است که قابلیت تکرار شدن دارد. اساسا هر تجربه خوبی که بتواند پیوند مردم با کتاب را مستحکمتر کند، خوب است و باید به آن دامن زد.
زهره ایزدپناه قرهتپه اظهار کرد: بعد از دوسال درگیری با کرونا و عدم ریشه کنی قطعی این ویروس در کنار مشکلات دیگری مثل ریزگردها و افزایش قیمتها، همچنان حضور در این نمایشگاه پرشکوه است و این نشان میدهد کتاب همچنان مخاطب خاص خود را دارد.
فاطمه سادات میرعالی گفت: برپایی همزمان نمایشگاه کتاب مجازی و حضوری کار عاقلانهای است که باید تداوم داشته باشد؛ هیچ کدام از این بخشها، نباید به بهانه وجود دیگری حذف شود و این رویداد فرهنگی بزرگ میتواند در بستر مجازی و حضوری با قدرت به کار خود ادامه دهد.