مدیرکل مجامع تشکلها و فعالیتهای فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: 310هزار نفر از فرهنگیان کشور در دوره آموزش کتابداری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای مربی باشگاههای کتابخوانی شرکت کردند که از این تعداد 10 هزار نفر از فرهنگیان استان خوزستان بود.
کتاب «ادب فنای مقربان» در سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران عرضه شد. احمد جمالی میگوید: آیت الله جوادیآملی توحید و ولایت را به خوبی درک کرده و چشیده و توحید و ولایت را در این کتاب کنار هم جمع کرده است.
.غرفه کتابخانه مجلس شورای اسلامی امسال با میز خدمت، معرفی موزه مجازی در قالب کیوسک اطلاعرسانی، نمایش 28 عنوان کتاب جدید و ایجاد یک میز مرمت در نمایشگاه کتاب تهران حضور دارد.
کتاب «میدانهای سخت» نوشته مشترک محمدحسن روزیطلب و پروین نوریپور است. این کتاب گزیده خاطرات و سخنرانیهای سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی را دربردارد.
معاون و مدیر اجرایی نشرامرتات گفت: در آیندهای نهچندان دور و با رشد تکنولوژی، صنعت نشر کشور به سمت الکترونیکی شدن پیش میرود و بهتر است مسئولان برای کتابها مجوز دوگانه صادر کنند تا ناشر همزمان بتواند هم نسخه چاپی و هم نسخه الکترونیکیاش را منتشر کند.
بخش ناشران دیجیتال سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران امسال با وجود ناشران دیجیتال آموزشی و انگلیسی و کامپیوتر رنگ بیشتری به خود گرفته اما نکته قابل تامل حضور کمرنگ مخاطبان تخصصی در این بخش است.
مدیرکل دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: آینده ساختنی است که ناظر بر اراده انسانهاست. اما این ساختن ناظر بر خواندن است. اگر خواندن و کتابی نباشد این ساختن ساختن خردمندانهای نخواهد بود. آینده خواندنیاست به این منظور که به واسطه کتاب میشود آینده را ساخت.
محمدحسین رجبیدوانی، رئیس بنیاد ایرانشناسی گفت: بخش مهمی از دانایی در خواندن کتاب است و کتاب دانایی میآورد، دانایی بعد از آگاهیبخشی خودش را نشان خواهد داد و جامعه ما به یک جامعه عاشق کتاب، کتابخوان و اهل مطالعه تبدیل خواهد شد.
کتاب «حکایات الصوفیة» تصحیح و تحقیق سه گزیده کهن از کتاب حکایات الصوفیة و گردآوری حکایات پراکنده ابنباکویه از منابع تاریخی و عرفانی نوشته ابوعبدالله محمّدبن عبداللهبن باکویه شیرازی و تصحیح و تحقیق و گردآوری اکبر راشدینیا است که در سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از سوی انتشارات مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه منتشر شده است.
اردبیلی گفت: زبان خودش دلالتگر به یک امر بیرونی است. هرچقدر هژمونی یک گروه بیشتر باشد افراد آن گروه طبیعیتر و مفروضتر هستند. اینکه مردان سوژه پژوهش نمیشوند به سلطه اجتماعی مردان برمیگردد.
رضا تقیزاده ابهری، نویسنده و مدیر نشر درنالار تأکید دارد که بهترین راه برای ارتقای وضعیت کیفی رمانهای ایرانی برگزاری گسترده و مداوم جلسههای نقد و معرفی کتاب و تقدیر از نویسندگان مستعد شهرستانی است.
پژوهشگران ایرانی در زمینه تاریخ بسیار قوی هستند و هر سال که آثار را رصد میکنم، در حال بهتر شدن است اما در زمینه روابط بینالملل چینین وضعیتی را شاهد نیستیم.
نسرین باقرزاده راوی کتاب «ساجی» میگوید «دسته دختران» درباره جنسیت و زنانگی اغراق نکرده است که اگر هم این کار انجام میشد طبیعی بود؛ چراکه مخاطب باید اتفاقات را درک کند.
سیدحسن صحت، رایزن فرهنگی سابق ایران در بنگلادش در آیین رونمایی از کتاب «میراث فراگیر» تأکید کرد که طی یک ماه تحقیق و پژوهش در بنگلادش که در اکثر شهرها و روستاها و همه اماکن آنجا انجام دادیم، پی بردیم که زبان فارسی بیش از 700سال در این کشور سابقه دارد.