یاسر احمدوند در دیدار علی بهادری جهرمی، درباره جزئیات برگزاری سیوسومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران و حضور 2800 ناشر در این دوره از بزرگترین رویداد فرهنگی کشور گفت.
نغمه مستشار نظامی گفت: زبان شعر امروز زبان همسرانه، مادرانه و دخترانه است، جایگاه یک زن ایرانی را پیدا کرده است و آنچیزی که به جهان و مخاطب ارائه میدهد یک چهره لطیف و زیباست.
احمد شاکری، عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با تاکید بر ضرورت ارتباط بیشتر میان تشکلهای سهگانه صنعت نشر کتاب کودک گفت: در صورت ارتباط تشکلهای تصویرگران، ناشران و نویسندگان کتاب کودک، هم درخصوص مخاطبان داخلی و هم مخاطبان خارجی میتوان به پیشرفتهای خوبی رسید.
احسان طوفانینژاد مدیر آموزش مجازی در بنیاد سعدی در این نشست «یادگیری» را شاهکلید بحث آموزش برشمرد و گفت: ما به این نکته توجه نمیکنیم که آموزش منجر به یادگیری میشود یا نه؟ اگر یادگیری اتفاق بیفتد یادگیرنده از آن آموزش رضایت خواهد داشت.
«ننگسالی»، «موسای عزیز»، «خانهدار مبارز»، «سلام بچهها» و «چخچخیها» شش عنوان چاپ اولی انتشارات «راه یار» در سیوسومین نمایشگاه کتاب تهران عرضه میشوند.
سه عنوان از دوازده عنوان تفاسیر رهبر معظم انقلاب اسلامی از سوی انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای (مدظلهالعالی) منتشر شد.
مدیرعامل انتشارات اکسیمو مسکو در دیدار با قائم مقام سی و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: باید برنامهای تدوین شود تا بهترین آثار ایرانی و بهترین آثار روسی تبادل و چاپ شود.
معاون غرفه انتشارات سوره سبز با اشاره به اینکه در نمایشگاه کتاب امسال بالغ بر 105 عنوان کتاب توسط این انتشارات به نمایشگاه آورده شده درباره آثار جدید و پر فروش این انتشارات همچون کتاب «چریک پیر» توضیح داد.
فاطمه نانیزاد از شاعران آیینی کشورمان تاکید دارد که توجه خاص مقام معظم رهبری در حمایت ایشان از شعر و موضعمندی شاعران باعث شده شعر زنان ارتقا یابد و صاحب هویت شود.
مسجدجامعی در بازدید از سیوسومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: برگزاری سیوسومین دوره نمایشگاه کتاب با توجه به وقفه دوساله، ظرفیتهای جدیدی را به ناشران معرفی کرد.
محمد اسدی موحد، مدیر انتشارات بینالمللی «الهدی» برگزاری نمایشگاه کتاب تهران را از بهترین اتفاقات فرهنگی ایران ارزیابی کرد و گفت: نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، ظرفیت قابل توجهی برای تقویت دیپلماسی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، در عرصه بینالملل است.
یک نویسنده کتابهای حوزه دفاع مقدس و مدیر تولید انتشارات 27 بعثت معتقد است بین خیالپردازی نویسنده و تصویرگری مستند مرز باریک و حساسی وجود دارد که در آثار دفاع مقدس اگر این مرز به درستی شناخته نشود و ارزش مستندنگاری اثر خدشه دار شود کلیت اثر لطمه جدی میبیند.
کتابهای کودکونوجوان همان مخفیگاه اسرارآمیزی هستند که هرزمان از زندگی خسته شدیم میتوانیم به آنها پناه ببریم و خستگی درکنیم. در این یادداشت سری به آنها زدیم.
عباس جهانگیریان گفت: برای نوشتن این کتاب در کنار محیطبانان زندگی کردم و با شکارچیای که آخرین ببر ایرانی را شکار کرده، صحبت کردم تا بتوانم کتاب را به خوبی بنویسم.