رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با انتقاد از رفتار غیرمسئولانه برگزارکنندگان نمایشگاه کتاب فرانکفورت، رویدادهای بینالمللی کتابمحور را فرصت مهمی برای پاسخ به قرآنسوزی ارزیابی کرد.
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدارهیئت مدیره انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی، درباره مسائل مختلف نشر و نمایشگاه کتاب تهران و حضور کتابفروشان در این رویداد صحبت کرد.
اعضای شورای برنامهریزی سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در جلسه این شورا درباره برنامهها و راهکارهای بهبود برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در دوره سیوپنجم گفتوگو کردند.
یاسر احمدوند گفت: حجم انبوه حضور مردم در سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، شگفتآور بود. میلیونها نفر در یک فضای آرام و با نشاط از این نمایشگاه بازدید کردند.
نویسنده کتاب «تور تورنتو» گفت: همان ابتدای کار تکلیف خودم را با سوژه مشخص کردم. با خودم گفتم که من قرار است داستان را از این دیدگاه بررسی کنم که این حادثه یک رخداد بود یا نه برخلاف آن.
زنجان- رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سلطانیه با اشاره به برگزاری نمایشگاه کتاب موضوعی غدیر در سلطانیه گفت: هدف از برگزاری این نمایشگاه لزوم توجه به بحث مطالعه به عنوان یکی از شاخصهای فرهنگی تشویق مردم به سوی کتاب و کتابخوانی و تبیین واقعه غدیر است.
سعید چگینی، مدیر اداره ارتباطات و رسانه انتشارات سوره مهر عنوان کرد: تمرکز سوره مهر بیشتر روی ادبیات است. به دلیل فعالیتهای حوزه هنری در حوزه سینما، ادبیات و هنرهای تجسمی، تصمیمگیری نشر کتاب بهخصوص در حوزه هنر با حوزه هنری است.
قم- یک کارگزار ادبی با بیان اینکه ما هنوز روایتهای جنگ جهانی دوم را با عشق میخوانیم اما جنگ 8 ساله ایران و عراق را به دنیا معرفی نکردهایم، گفت: معرفی فرهنگ ایرانی اسلامی به دنیا از طریق ادبیات داستانی رقم میخورد.
کتاب «نقاشی های توکل اسماعیلی(مشاسماعیل)» نوشته زهرا شیخالحکمایی است. این کتاب که در قطع خشتی به چاپ رسیده، مجموعه نقاشیهای مشاسماعیل، هنرمند خودآموخته است.
مسئول واحد هنر و سرگرمی حوزه هنری کودک و نوجوان از برنامههای این واحد گفت: در نیمه دوم تیرماه قرار است سامانهای را برای «کتاببازی» توسعه دهیم تا تبدیل به یک پلتفرم جامع برای پویشهای کتاب مبتنی بر گیمیفیکیشن شود.
درحاشیه دیدار مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران با مسئولان غرفه مالزی در حاشیه نمایشگاه کتاب پکن، از ایران برای حضور در رویداد مرتبط با فروش و تبادل رایت در نمایشگاه بینالمللی کتاب مالزی دعوت شد.
رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی تجربه حضور کتابفروشان در نمایشگاه کتاب تهران را درخور توجه ارزیابی کرد و ایده حضور فیزیکی فعالان آخرین حلقه نشر در بزرگترین رویداد فرهنگی کشور را قابل بررسی دانست.
مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران نصب تندیس سعدی، بهعنوان بزرگترین مجسمه برنزی پایتخت را مهمترین پروژه دوره جدید سازمان زیباسازی معرفی کرد و از ساخت و نصب چند مجسمه دیگر در پایتخت تا پایان سال خبر داد.
معمولاً نشرهای کوچکتر با توجه به اینکه سهمشان از ابعاد غرفههای نمایشگاهی کمتر است به فکر غرفهسازی و طراحی محیطی خود نیستند. نشر مون اما از این دست ناشران نبود.
رضا گلپایگانی، طراح و معمار، در يادداشتی که در اختیار ایبنا قرار داده، توجه به غرفهسازی را ضرورت تعامل بهینه با مخاطب حاضر در نمایشگاه کتاب تهران عنوان کرده است.
مدیر انتشارات قدیانی با اشاره به اجرای ایده خلاقانه برگزاری نمایشگاه مجازی در کنار نمایشگاه حضوری گفت: حضور کتابفروشان در این رویداد، فرصتی ایدهآل را برای دسترسی مخاطبان به کتابهای ناشران و نویسندگان در کل کشور فراهم کرده بود.