مطالعات رضا بابایی از قرآن پژوهی تا دانش دستور و نگارش، حافظشناسی، مثنوی پژوهی، کلام جدید و مباحث اجتماعی – سیاسی، گسترده است و این گستره مطالعاتی، او را به استادان پیشین و بسیاردان نزدیک میکند.
محمدباقر انصاری پژوهشگر، نویسنده و رئیس مؤسسه بوستان کتاب قم، مرحوم رضا بابایی را معلمی استاد، مهربان و دلسوز، لطیف و نکتهبین، دقیق و روشنبین، مکتبدار آموزش نویسندگی، زیبانویسی و ویراستاری در جغرافیای سرزمینی ایران و شهر قم معرفی کرد.
زهره عارفی، نویسنده و مدرس داستاننویسی خلاق در یادداشتی به مناسبت درگذشت مرحوم رضا بابایی، نویسنده، منتقد ادبی و پژوهشگر حوزه دین و ادبیات و از ویراستاران مطرح کشور، سری به وبلاگ او زده و به این بهانه به برخی از ویژگیهای شخصی بابایی پرداخته است.
حجتالاسلام و المسلمین سیدمحمدحسین نواب مدیر مدرسه اسلامی هنر و موسسه آموزش عالی هنر و اندیشه اسلامی در یادداشتی به ویژگیهای علمی مرحوم بابایی پرداخت و او را نگهبان ارث پدری دانست.
ابوالفضل طریقهدار نویسنده و استاد ویراستاری در یادداشتی به بیان ویژگیهای منحصربهفرد زندهیاد رضا بابایی پرداخت و مهمترین وجه شخصیتی او را آزادگی و اندیشهورزی برشمرد.
حجت الاسلام والمسلمین مهراب صادقنیا عضو هیات علمی دانشگاه ادیان و مذاهب، در یادداشتی بهمناسبت درگذشت زندهیاد رضا بابایی، عنوان کرد: بابایی از درد و رنج خود میگذشت و با انگشتهای لرزان از رنجِ مردمِ کشورش مینوشت.
حجتالاسلام سید ابوالحسن نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب قم در پیامی درگذشت مرحوم رضا بابایی، نویسنده و پژوهشگر سرشناس حوزه دین و ادبیات را تسلیت گفت.
علیاصغر عزتیپاک داستاننویس و مدیر مدرسه رمان شهرستان ادب، در یادداشتی به مناسبت درگذشت رضا بابایی، ضمن اشاره به خصوصیتهای فردی و اجتماعی وی، بابایی را به معنی تام و تمام کلمه استاد ویرایش و نگارش دانست.
رضا تاران، نویسنده، محقق و فعال حوزه فرهنگ در یادداشتی به مناسبت درگذشت رضا بابایی به ویژگیهای فردی او پرداخت و نوشت: بابایی با دو رویکردِ غربستیزی و نگرشهای تفکیکی سازش نداشت.