تصمیم به درج برشی از زندگی شخصی و حرفهای این بزرگان زیرِ نام «قاب روایت» کند. این مجموعه به قلم «محسن شاهرضایی» نوشته شده و تقدیم به خوانندگان خبرگزاری کتاب ...
«به کی سلام کنم؟» داستانهایی دارد با رویکرد روانشناختی و جامعهشناختی که دنیای ویرانشده انسانها را نشان میدهد. همچنین به هویت زن ایرانی در میانه تحولات اجتماعی میپردازد و قدم به دنیای ناشناخته زنان میگذارد.
«شهری چون بهشت» را می توان سکوی پرش دانشور برای خلق رمان سووشون قلمداد کرد. گزاف نیست اگر بگوییم این مجموعه در شناسایی استعداد و اثبات جایگاه او به عنوان نویسنده در میان نویسندگان نقش بهسزایی داشته ست.
غلامرضا امامی، نویسنده، مترجم و از دوستان جلال آلاحمد و سیمین دانشور در یادداشتی که در اختیار ایبنا قرار داده، به مسیر پرفراز و نشیب زندگی سیمین اشاره کرده است که در ادامه میخوانید.
مجموعه داستان «آتش خاموش» اولین کتاب سیمین دانشور است که با پیشنهاد مرتضی کیوان، شاعر و روزنامهنگار و فعال سیاسی دهه بیست، داستانهای پراکنده خود را در قالب مجموعه داستان در اردیبهشت سال 1327به چاپ میرساند.
تمبر یادبود دو قطعهای «سیمین و جلال» همزمان با یکصدمین سالروز تولد سیمین دانشور با حضور و سخنرانی پیروز حناچی شهردار تهران ، رمضانعلی سبحانیفر معاون وزیر ارتباطات و رئیس شرکت ملی پست ، علی دهباشی سردبیر مجموعه فرهنگی هنری بخارا ، احمد محیط طباطبایی رئیس کمیته ملی موزههای ایران(ایکوم) ، محمدحسین دانایی خواهرزاده جلال آلاحمد و جمعی از مسئولان و ...
عاطفه رضوی، هنرمند از برگزاری مراسم داستانخوانی و رونمایی از تمبر «سیمین دانشور و جلال آلاحمد» به مناسبت زادروز سیمین دانشور در خانه موزه جلال و سیمین خبر داد.