غلامرضا شجاع از لزوم هماهنگی برای عرضه کاغذ در بورس کالا خبر داد و گفت: قرار است با همکاری دو وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی و صمت طرحی برای فعال شدن تعاونیها و حضور در بورس کالا برای تهیه کاغذ کلید بخورد.
مصطفی رزاقکریمی گفت: در مجموعه مستند «چونان سرو» تلاش کردیم این مشاهیر فرهنگی را معرفی کرده و ناگفتههایی از زندگی، فعالیت و اثرگذاری اجتماعی آنان را در قالب فیلم مستند به مخاطبان خود ارائه بدهیم.
موسی فقیه حقانی، رئیس موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران گفت: کتاب «واقعه جهاد» یک فصل از تاریخ ماست که کمتر به آن پرداخته شده است و پیشنهاد میکنم علاقهمندان حوزه تاریخ این کتاب را مطالعه کنند.
رضا حاجیپور، بدنه نشر را نیازمند حمایت بیشتر دولت و مجلس دانست و گفت: ناشران قدرت اعمال تخفیفهای آنچنانی را ندارند و عایدیشان از فروش چشمگیر نیست؛ بنابراین باید چتر حمایتی دولت در حوزه نشر تقویت شود.
شفیق دیوب با اشاره به نقش نمایشگاه کتاب تهران بر تقویت روابط فرهنگی ایران و سوریه گفت: تبادل تجربیات همچنین، ترجمه از عربی به فارسی و برعکس بسیار مهم است. باید در این زمینهها بیشتر تلاش کنیم.
مژده لواسانی مجری و شاعر، درباره حواشی انتشار کتاب توسط هنرمندان گفت: قبل اینکه کتاب من خوانده شود، من را قضاوت میکنند. کتمان نمیکنم که شهرت حتما تاثیر دارد ولی اسم شخص میتواند باعث چند تجدید چاپ شود؟ ضامن ورود آدمها ممکن است هر چیزی باشد، ولی ضامن بقا در هنر، فرهنگ و ادبیات فقط کار آنهاست.
محمود اکرامیفر، شاعر و از داوران جشنواره شعر فجر تاکید دارد که تعدد جوایز ادبی حوزه شعر فرصت بیشتری را برای رقابت و نیز دیده شدن شاعران فراهم میکند و تجمیع چندین جایزه در قالب جشنواره سراسری شعر فجر تصمیم درستی نبوده است.
مدیر انتشارات آموت با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه کتاب کار بسیار سخت و پرزحمتی است، اظهار کرد: نباید با چند اشکال کوچک، نمایشگاه کتاب تهران را قصاوت کرد و آن را بد دانست. نمایشگاه کتاب بزرگترین رویداد فرهنگی کشور است و باید قدر آن را بدانیم.
علیرضا شریفییزدی گفت: یکی از دغدغههای مهم مقام معظم رهبری همین رشد جمعیت است و نگران این موضوع هستند؛ چراکه اگر با همین روند ادامه دهیم قطعا با خطر جدی روبهرو میشویم. جامعهی ایران در سال ۱۳۶۵ جامعهای جوان محسوب میشد؛ اما درحالحاضر با جمعیتی میانسال روبهرو هستیم و اگر با همین روند ادامه دهیم تا سال ۱۴۳۰ طبق آمار به جمعیتی کاملا سالخورده تبدیل ...
شهلا آبنوس، نویسنده درباره آثاری که از او در نمایشگاه کتاب تهران عرضه شده است گفت: باتوجه به گرانی کاغذ و هزینه بالای موثر در قیمت کتاب، خوشبختانه چاپ اول هر دو کتاب جدیدم در نشر آرون رو به اتمام است که خودم انتظار این را نداشتم.
خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) همزمان با برگزاری سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به سراغ ناشران حاضر در نمایشگاه رفته و از آن درباره کم و کیف برگزاری این دوره پرسیده است.
مجید تفرشی گفت: اگرچه تعداد آرشیوها نسبت به قبل از انقلاب به چندین برابر افزایش یافته یا حجم اسناد آزاد شده 500 برابر شده باشد، تا زمانی که محققان نمیتوانند به اسناد آرشیوی داخلی به عنوان حق عمومی نگاه کنند، باعث میشود که اسناد به شیوه ویژهخواری و رانت مورد استفاده قرار بگیرد.
مدیرکمیته اجرایی و پشتیبانی سیوسومین دوره نمایشگاه کتاب تهران از ثبت 352 هزار و 827 سفارش در بخش مجازی تا نهمین روز خبر داد و گفت: از این تعداد، 273 هزار و 290 سفارش تحویل پُست شده است.
قائممقام سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از تاریخ پایان فعالیت بخش حضوری نمایشگاه کتاب تهران و تمدید دو روزه بخش مجازی این رویداد فرهنگی تا دوم خرداد خبر داد.
حجتالاسلاموالمسلمین علی مصباح گفت: اسلام انسان را به تعقل و تحقیق دعوت میکند؛ بنابراین تنها نگاه به منابع وحیانی، نگاه کاملی نیست بلکه به همراه عقل کامل میشود.
احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد و امور دارایی درباره حمایتهای این وزارتخانه از تولیدکنندگان و سرمایهگذاران داخلی حوزه کاغذ گفت: کمک خواهیم کرد کارخانههای تولید کاغذ به حداکثر ظرفیت میزان بازدهی خود نزدیک شوند.
محمد خلج، مدیر کمیته اداری و مالی سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، شنبه 31 اردیبهشتماه را زمان واریز مرحله دوم مطالبات ناشران بخش مجازی نمایشگاه سیوسوم اعلام کرد.
فرهاد حسنزاده گفت: بچهها نیازی به مسائل تئوریک ندارند و همین که بتوانند بنویسند و احساس کنند که وقتی مینویسند کسی آنها را میخواند کافی است. نقاط قوت کارگاه داستاننویسی این است که بچهها یاد میگیرند مسئولیتپذیر باشند و نشریهشان را به موقع تحویل دهند، نقدپذیر شوند و در آخر یاد گرفتن در فضای گروهی، کار گروهی انجام دهند.