کاترین اشتون، مسئول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا و نخستین بریتانیایی دارای این سمت، کتاب خاطرات خود را منتشر کرد. در این کتاب او به بیان خاطرات خود از مشارکت در حل مسائل مهم جهانی از جمله پرونده هستهای ایران و اختلاف بین صربستان و کوزوو پرداخته است.
کتاب «جستوجو برای زندگی خوب: آرای فیلسوفان باستان در مورد شادی»، شامل چهارده مقاله بوده و همانطور که از عنوانش پیداست بر شادی در فلسفه یونان باستان تمرکز دارد.
فلسفه موضوعی است که بیشتر مردم از آن چشمپوشی کرده یا از آن اجتناب میکنند. با این حال، کارشناسان میگویند که فلسفه بخش مهمی از درک و قدردانی از جهان اطراف ما است. بنابراین، این ما را به این سؤال هدایت می کند که چرا فلسفه مهم است؟
کتاب جدیدی از اندرو فینبرگ، فیلسوف فناوری اهل آمریکا، به زودی وارد بازار کتابهای انگلیسی زبان میشود. این کتاب به آرا و فلسفه هربرت مارکوزه، فیلسوف و جامعهشناس آلمانی و از اعضای مکتب فرانکفورت میپردازد.
انتشارات هاروارد به زودی کتابی با عنوان «در ستایش شکست» را منتشر میکند. این کتاب به روایت زندگی چهرههایی میپردازد که آگاهانه، به موفقیت پشت کردند و بیمی از شکست نداشتند.
ویراست جدید کتاب «نظریه هویت» که از سوی انتشارات دانشگاه آکسفورد منتشر شده است، به بیان خاستگاههای هویت و نظریه هویت پرداخته و تحولات و تحقیقات علمی جدید در این زمینه را پوشش میدهد.
کتاب «آمریکای آدام اسمیت» که به تازگی منتشر شده، داستان تبدیل شدن این فیلسوف اسکاتلندی به پدر اقتصاد سیاسی را روایت میکند و به دنبال اعاده حیثیت از او به عنوان یک فیلسوف است.
جلد نخست مجموعه کامل آثار رزا لوکزامبورگ منتشر شد. بسیاری از نوشتههای این مجموعه که برای نخستین بار به زبان انگلیسی برگردانده شده، آثاری هستند که به تازگی، به عنوان نوشتههای لوکزامبورگ شناسایی و تایید شدهاند.
«فلسفه ژوزف پتزول: از پوزیتیویسم ماخ تا نسبیت آینزنشتاین» کتاب جدیدی است که فوریه 2023 از سوی بلومزبری آکادمیک منتشر خواهد شد و ابعاد مختلف فلسفه ژوزف پتزول، مهمترین شاگرد ماخ را ارائه میکند.
انتشارات دانشگاه کمبریج، کتاب جدیدی از مجموعه «عناصر فلسفه دین» را منتشر کرد. این کتاب با عنوان «فلسفه شرقی دین» با رویکردی تحلیلی، در تلاش برای ارتباط دادن و کنار هم گذاشتن فلسفه ادیان متنوع شرقی است.
اشکها متنی هستند که به زبان دیگری نوشته شدهاند، به عبارت دیگر برای اینکه به ما بگویند ما چقدر اشتباه میکنیم اکثریت انسانها بیسواد هستند و نمیتوانند به زبان آن صحبت کنند.
حمیدرضا دالوند گفت: یکی از مهاجرتهایی که تاریخساز بود و نقش پررنگی در تاریخ معاصر و حفظ هویت ایرانی داشت، مهاجرت زرتشتیان و پارسیان به هند است. آنها میراث را که به هند میبرند شروع به نوشتن میکنند و رسالاتی پیوست میشود.
روزبه زرینکوب گفت: در واقع ایرانیان در روزگار قاجاریه از بخشی از تاریخ خود که به کلی به فراموشی سپرده بودند، پرده برداشتند و آن را آشکار کردند. این رویداد در واقع دومین مرحله از تحول تاریخنگاری ایران است. به نظر میرسد که درباره چنین تحول بزرگی که نه تنها در اندیشه مورخان و اهل علم که در ذهن و روح توده مردم شکل گرفت، کمتر سخن گفته شد.
جلد اول زندگینامه فریدریش هایک، شامل 50 سال نخست زندگی او، از تولد او در وین تا انتشار کتاب کلاسیک او با عنوان «مسیر بردگی» را در برمیگیرد. بر اساس ادعای این کتاب، هایک بیش از اینکه یک اقتصاددان باشد، یک متفکر سیاسی با نظریاتی مدافع بازار آزاد بود.
پرتره خاطره انگیز بیل برانت این عکاس انگلیسی-آلمانی در سال 1955 نشان دهنده تنش او بین شخص و مکان است. این تصویر در اولین کتاب عکس او «انگلیسی در خانه» منتشر شده است.