تصویرگری
-
در نشست «ماهیت تصویرگری در قصههای دینی» مطرح شد؛
نوشتن داستان کودک و نوجوان شکستن شاخ غول است/ سیطره اختاپوس کتابهای ترجمهای بر بازار کتاب
اصفهان – مدیر مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) گفت: در اصفهان ادبیات سنتی غلبه یافته و انجمنهایی با قدمتهای چند دهساله مشغول فعالیت هستند به همین دلیل ادبیات کودک و نوجوان رشد خوبی نیافته است.
-
در نشست کتابخانه مرجع کانون؛
«ویژگیهای تصویرگری دینی» بررسی میشود
نودوهفتمین نشست کتابخانه مرجع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با موضوع «ویژگیهای تصویرگری دینی» برگزار میشود.
-
از سوی انتشارات فندق؛
«پسر اقیانوس» از ایران در فهرست نهایی مسابقه تصویرگری فرفره طلایی چین
تصویرگریهای هاله قربانی برای کتاب «پسر اقیانوس» نوشته مهدی رجبی جزو ۵۰ اثر نهایی مسابقه بینالمللی تصویرگران جوان فرفره طلایی انتخاب شد.
-
یک تصویرگر کتاب کودک گفت؛
تصویر دروازهای است که کودک را به قصه دعوت میکند
سعیده احمدی، تصویرگر و طراح در آیین رونمایی کتاب «جعبهی خیال» اثر فرزانه رحمانی، اهمیت بازی برای بچهها را پرورش خلاقیت، همدلی و حمایت از دیگران دانست و گفت: تصویر دروازهای است که کودک را به قصه دعوت میکند و این موضوع برای برقراری ارتباط کودک با کتاب بسیار مهم است.
-
گفتوگو با تصویرگران ایرانی کتاب کودک-۲
سبک تصویرسازیام الهامگرفته از نقاشیها و نگارگریهای ایرانی است
فاطمه خسرویان، تصویرگر کتابهای کودک و نوجوان درباره سبک تصویرسازیاش گفت: از زمانیکه کار تصویرگری را شروع کردم، به بزرگنمایی و اغراقهای بیش از اندازه، خیلی توجه داشتم. این سبک کار را برای اولینبار از نقاشیها و نگارگریهای ایرانی ایده گرفتم و سعی کردم سبکم را بر همین اساس جلو ببرم. دوست دارم بالاتنه و بهخصوص صورتها را بزرگتر بکشم و پایینتنه را کوچکتر.
-
ویژه تیرماه؛
شماره هشتم مجله «هوپا» منتشر شد
شماره هشتم مجله «هوپا» با مطالبی متنوع در دستهبندیهای طنز و کارآگاهی تا علمیتخیلی و روانشناسانه و ورزشی و هنری برای مخاطب ۸-۱۴ سال منتشر شد.
-
برگزیدهشدن دو تصویرگر ایرانی؛
برندگان مسابقه «تصویر کتاب» ۲۰۲۳ اعلام شد
نوشین صفاخو و سلیمه باباخان، دو تصویرگر ایرانی، برندگان برجسته (Laureates) مسابقه «تصویر کتاب» ۲۰۲۳ شدند.
-
پژوهش کودک و نوجوان-۲
«تصویرگری کتابهای کودکان: تاریخ، تعریفها و گونهها»؛ بررسی دانشمحور تصویرگری کتاب کودک
بررسی تحول تاریخی تصویرگری در سطح جهانی و ملی، آگاهی از دیدگاههای نظری درباره جایگاه تصویر، شناخت گونههای ادبی کتابهای تصویری و آشنایی با عناصر دیداری در کتابهای کودکان، بنیادیترین هدف این کتاب است.
-
مدیر طرح پینمای «از چیزی نمیترسیدم» در گفتوگو با ایبنا:
پینماهای تولیدی برای نوجوانان شکل غربی دارد/ حمایت از مدرسه پینما ضروری است
سعید رزاقی، مدیر طرح پینمای «از چیزی نمیترسیدم» گفت: متأسفانه ما همیشه آن چیزی را که داریم فراموش میکنیم و سعی میکنیم شبیه خارجیها باشیم. نگاه و تمرکز هنرمندان ایرانی روی کار وطنی و بومی نیست.
-
نشست «تاثیر تصویر و خلاقیتهای تصویرگری در کتاب و کتابخوانی» برگزار شد؛
بزرگسالان هم کتاب را با تصویر بخوانند
عدنان مصلایی در این نشست گفت: با کلمات میتوان برای بزرگسالان تصویرسازی کرد؛ زمانی که خیال را بتوانیم پرواز دهیم، خلاقیت پیشرفت میکند. باید روشهای پرورش خلاقیت را یاد بگیریم. پیشنهاد میکنم بزرگسالان هم کتاب را با تصویر بخوانند.
-
بررسی راهکارهای ورود به بازارهای جهانی نشر/ 7
تصویرگران ما بیشتر از مولفان در سایر کشورها شناخته شدهاند
مدیر بخش کپیرایت انتشارات کانون دلیل موفقیت بیشتر تصویرگران در عرصه بینالمللی را، بینیازی آثار آنها به ترجمه اعلام کرد، چراکه یک دلیل عقب ماندن در عرصههای بینالمللی میتواند مشکل ترجمه باشد.
-
به همت انتشارات شمع و مه؛
کتاب دوزبانه «امان از دست لولو» منتشر شد
کتاب امان از دست لولو نوشته پریسا آرام، همراه انیمیشن کتاب با صدای نویسنده، به دو زبان فارسی و انگلیسی توسط انتشارات شمع و مه منتشرشد.
-
گرافیست ایرانی ساکن آمریکا مطرح کرد؛
بسیاری در خارج از ایران با ادبیات غنی کشور ما آشنایی ندارند
انجمن ترویج زبان و ادب فارسی در قالب سلسله نشستهای بینالمللی ادبیات و هنر، یک گفتوگوی مجازی با حمید رحمانیان از نیویورک آمریکا و دبیری دکتر فاطمه ماهوان استادیار زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار کرد.
-
گرافیست شیرازی با ایبنا مطرح کرد؛
جای خالی حافظ در تصویرگری ایرانی/ حافظ شاعری قصهگو نیست
«مهگان فرهنگ»، هنرمند و طراح گرافیک شیرازی با بیان اینکه در مقام مقایسه با سعدی، حافظ در مکتب رمانتیک است اما قصهگو نیست، از چرایی خالی بودن جای حافظ و غزلهایش در تصویرگری ایرانی گفت.
-
در نشستی با مربیان کانون پرورش فکری استان فارس مطرح شد؛
بیوک ملکی: باید تلاش کرد تا دوباره کتابخوانی در وجود بچهها نهادینه شود
بیوک ملکی، شاعر، نویسنده و تصویرگر کودک و نوجوان با اشاره به اهمیت کانون در پرورش استعدادهای کودکان و نوجوانان، گفت: در دهه 60 و 70 که تعداد کودک و نوجوان نصف جمعیت امروز بود، حداقل 20 هزار و حداکثر 70 هزار تیراژ کتاب را شاهد بودیم.
-
یادداشت میهمان/ عاطفه شفیعیراد؛
مثل خود زندگی؛ سخت و شیرین!
لذتی که خواننده از تصویرهای یک کتاب میبرد، حاصل سختیهایی است که تصویرگر کتاب به جان خریده است؛ سختیهای گاه شیرینی که در نیمه پنهان زندگی یک تصویرگر کتاب نهفته است.
-
ورود «گرگ سفید و جنگلبان» به کتابفروشیها
پنجمین اثر تصویرگری «فاطمه قربانی»، مربی کارگاه هنری مرکز فرهنگی، هنری شماره یک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شاهرود، در کتابی با عنوان «گرگ سفید و جنگلبان» ازسوی انتشارات آوای چلچله در 1000 جلد منتشر شد.
-
یادداشت میهمان/ هدا حدادی
گرافیک و تصویرسازی؛ قطعات گمشده در پازل نشر خردسال
در حوزه تالیف، کتاب کودک کم داریم و به تبع آن، تصویرساز و طراح گرافیک حوزه خردسال هم کم است.
-
ادوارد گوری؛ تصویرگر ویکتوریایی عصر حاضر
15 آوریل سالروز درگذشت ادوارد گوری، نویسنده و تصویرگر امریکایی است که بسیاری از کتابهای جان بلرس را برای کودکان تصویرگری کرده است.