چهارشنبه ۴ مهر ۱۳۸۶ - ۱۳:۳۲
گردهمايي مكتب شيراز سال آينده برگزار مي شود

گردهمايي مكتب شيراز كه به هنر، ادب و انديشه قرن هفتم تا نهم هجري مي‌پردازد، آذرماه سال آينده در تهران و شيراز برپا مي‌شود.

بهزاد مرتضوي مدير كل روابط عمومي فرهنگستان هنر به خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)،گفت:گردهمايي مكتب شيراز، به مطالعات تاريخي، تطبيقي، شخصيت‌شناسي و نسخه‌شناسي و بررسي و تحليل آثار نگارگري، خوشنويسي، موسيقي، هنرهاي صناعي، معماري و شهرسازي، ادبيات، زبان شناسي، حكمت و عرفان هنري در سده‌هاي هفتم تا نهم هجري مي‌پردازد.

وي با اشاره به اين كه كميته‌اي با عنوان نسخه‌شناسي مكتب شيراز، نسخه‌هاي خطي را بررسي و چاپ خواهد كرد،ادامه داد:حوزه هنر و فرهنگ شيراز در سده‌هاي هفتم، هشتم و نهم هجري با حضور بزرگاني چون، حافظ، سعدي، فرهاد نقاش، عبدالحي جنيد نقاش، قطب الدين شيرازي و بسياري ديگر از هنرمندان، شاعران و انديشمندان نقش بسزايي در حفظ و اعتلاي فرهنگ و هنر ايراني اسلامي ايفا كرده است. 

مرتضوي اضافه كرد:همين امر فرهنگستان هنر جمهوري اسلامي ايران را بر آن داشت تا با هدف پژوهش و بازشناسي حوزه‌هاي فرهنگي، ادبي و هنري شيراز، اين گردهمايي را در پاييز 87  در تهران و شيراز برگزار كند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها