مدير اجرايي دوره آموزش هفت روزه صحافي در پايان آخرين روز اين دوره به «ايبنا» گفت: با وجود برنامهريزيهاي علمي و كاربردي براي برگزاري هرچه بهتر اين دوره آموزشي، متاسفانه دستاندركاران اين صنف، از كلاسها استقبال مطلوب نكردند./
وي ادامه داد: مخاطبان اين دوره، استادان چاپ مراکز علمی کاربردی، ناشران، دانشجویان صنعت چاپ و صحافان بودند كه با هدف رفع مشكلات موجود در بخشهاي مختلف صحافي دور هم جمع شده بودند.
دري، با تفكيك حاضران اين دوره اظهار داشت: 20 نفر از شركتكنندگان، دانشجويان رشته چاپ مراكز علمي و كاربردي كشور، چهار ناشر و عدهاي نيز از فعالان و دستاندركاران بخشهاي مختلف چاپ بودند.
وي در ادامه با اشاره به استقبال محدود صحافان از اين دوره اظهار داشت: شايد زمان فشرده هفت روزه اين دوره، امكان حضور مخاطبان را از آنها گرفته است، اما فكر ميكنم بهروزرساني علم و توجه به امر آموزش يكي از ضروريترين اصول در هر حرفهاي به شمار ميآيد.
مدير گروه آموزش مركز علمي كاربردي شماره پنج تهران همچنين درباره سرفصلهاي اين دوره آموزشي توضيح داد: مباحث كلي اين دوره حول دو محور تكنيكهاي جديد جلد سازي و كنترل كيفيت در صحافي پيشبيني شده بود.
دري تصريح كرد: همچنين در اين مباحث به موضوعات برش، تا، تهيه بلوك كتاب و جلد اشاره و در هر يك از اين موضوعاتي چون مواد اوليه، ماشينآلات، روشهاي كنترل كيفيت و دستگاههاي برش با استفاده از توضيحات شفاهي و فيلم آموزشي آورده شده است.
وي با اشاره به برنامههاي آتي آموزشي در حوزه چاپ افزود: مخاطبان و شركتكنندگان اين دوره خواستار ادامه چنين برنامههايي اند و در اين زمينه چهار دوره مديريت و نظارت چاپ، هماهنگي كارگاه آموزشي صحافي، آموزش اپراتورهاي چاپخانه و طراحي و بستهبندي نرم در هماهنگي با دانشگاه لايپزيك آلمان پيشبيني شدهاند.
به گفته دري، از دانشجویان شركتكننده در این دوره آموزشی، آزمون به عمل آمده است و پس از تعیین سطح، مدرک دانشگاه لایپزیک آلمان اعطا ميشود.
این دوره با همکاری موسسه فرهنگی هنری «کساکاوش» و دانشکده «مدیا» دانشگاه لایپزیک و همكاري انجمن حمايت از صنعت چاپ برگزار شده است.
دوره آموزشی هفت روزه «آشنایی با تکنیک های کاربردی صحافی صنعتی» توسط «اینس هاینزه» استاد دانشگاه لایپزیک آلمان يكم تا هفتم مهر ماه هر روز از ساعت 9 تا 17 در سرای اهل قلم خانه كتاب برگزار شد.
نظر شما