یکشنبه ۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۸
ارتباط بین نسلی نوجوانان را باید از ارتباط نسلی گذشته با میراث مکتوب ماندگار آشنا کنیم

خوزستان - استاندار خوزستان گفت: نوجوانان از پیشینه تاریخ دفاع مقدس در استان اطلاعات کمی دارند و باید تلاش کنیم ارتباط بین نسلی نوجوانان از گذشته را ،با میراث مکتوب آشنا کنیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در اهواز، علی اکبر حسینی محراب پیش از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به ره‌آورد سفر دیدار مردم خوزستان و کرمان با مقام معظم رهبری بیان کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند خوزستان نماد همدلی و همبستگی همه ملت در دفاع از اسلام و انقلاب و ایران است و همه باید ارزش میراث معنوی را بدانیم.

حسینی محراب با اشاره به نقش خوزستان در دفاع مقدس بیان کرد: مردم خوزستان از دوران انگلیس استعمار را بیرون راندند و نیز در دوران جنگ تا پای جان ایستادند و باید نوجوانان را از گذشته تاریخ بین نسلی با میراث مکتوب آشنا کنیم.

وی با بیان اینکه همه ما خدمتگزار مردم و مردم ولی نعمت ما هستند، اظهار کرد: تلاش کردیم در این دولت از مدیران متواضع و مردمی که درهای اتاقشان به روی مردم باز است و دغدغه حل مشکلات مردم را دارند، استفاده کنیم.

وی ضمن قدردانی از حضور پرشور مردم در دیدار مقام معظم رهبری عنوان کرد: سهمیه هزار نفری به استان خوزستان اختصاص داده شد.

در این نشست معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان در پاسخ به سوال خبرنگار ایبنا مبنی بر برنامه‌های ترویج کتابخوانی در استان خوزستان اینگونه توضیح داد: یکی از حوزه‌های دارای سند راهبردی موضوع کتابخوانی با پیگیری نهاد کتابخانه‌های عمومی است که گزارش گام به گام آن را در جلسه شورای استانی ارائه داده و از جمله حوزه‌هایی است که عملکردش را مشخص و به صورت مستند با درصد پیشرفت ارائه می‌دهد.

عبداله شهاوند افرازه افزود: در حوزه کاری خود به مدیران توصیه کردم که همانند کتابخانه‌های عمومی سند راهبردی تهیه کنند و براساس سند گام به گام اهدافشان را پیش ببرند.

وی یکی از مهم‌ترین موضوعات مرتبط با سند را تقویت کتابخانه‌های عمومی با استفاده از ظرفیت‌های مردمی و کتابخانه‌های تخصصی ادارات دانست و اظهار کرد: در زمینه کتابخوانی تنها متولی‌اش امور کتابخانه‌ها، آموزش و پرورش و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیست، بلکه همه باید از متولیان دولتی و مردمی پای کار بیایند.

شهاوند گفت: مصوب کردیم کتابخانه اداراتی که حجم زیادی کتاب در اختیار دارند؛ و سال‌ها در کتابخانه بسته است، به اندازه نیاز ضروری کتاب بردارد ومابقی آن را به کتابخانه عمومی اهدا کند تا ظرفیت تخصصی کتابخانه‌های عمومی افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه کتابخانه‌ها نباید منحصر به تعدادی دانش‌آموز برای مطالعه کنکور باشد، تصریح کرد: کتابخانه‌ها باید به محلی برای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی تبدیل شوند.

وی ترویج کتابخوانی را کار جمعی دانست و گفت: رسانه‌ها در ترویج کتابخوانی نقش تاثیرگذاری دارند و در حوزه خانواده اگر پدر و مادر اهل مطالعه باشند، قطعاً فرزندان اهل مطالعه تربیت می‌کنند.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان راه‌اندازی کتابخانه سیار عشایری در شوش برای عشایر را از دیگر اقدامات کتابخوانی در استان برشمرد و افزود: تلاش می‌کنیم با کمک جمعی کتابخوانی را از محدوده شهری به مناطق روستایی و عشایری ببریم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها