یکشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۸
کتاب می‌تواند محور تعاملات کشورهای فارسی‌زبان و منطقه باشد

قالیباف با تاکید بر جایگاه کتاب به‌عنوان ابزار تعاملات کشورهای فارسی‌زبان گفت: میان کشورهای فارسی‌زبان همسایه به‌خاطر اشتراکات فرهنگی دارای ظرفیت‌های فوق‌العاده هستیم که باید در راستای تعمیق‌بخشی در ارتباطات نسبت به آن‌ها اهتمام بیشتری کنیم.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، رئیس‌مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ستاد خبری سی‌ویکمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، ضمن اشاره به اهمیت هفته کتاب و فعالیت‌های ترویجی در حوزه کتاب و کتابخوانی بیان کرد: ایران اسلامی دارای پیشینه تاریخی عمیقی در زمینه فرهنگ، هنر و کتاب است.

او با تاکید براینکه یکی از موضوعات مهم برای ایران با این پیشینه کهن فرهنگی، تعاملات درست فرهنگ‌محور است، گفت: ما میان کشورهای فارسی‌زبان همسایه به‌خاطر اشتراکات فرهنگی دارای ظرفیت‌های فوق‌العاده هستیم که باید در راستای تعمیق‌بخشی در ارتباطات نسبت به آن‌ها اهتمام و توجه بیشتری داشته باشیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت جایگاه کتاب در ارتباطات فرهنگی اشاره کرد و ادامه داد: کتاب می‌تواند مهم‌ترین محور و موضوع در جهت غنابخشیدن به ارتباطات فرهنگی بین کشورهای فارسی‌زبان و مسلمان منطقه باشد.

قالیباف همچنین با اشاره مشکلات پیش‌روی فعالیت‌های فرهنگی گفت: واقعیت این است که به‌دلایل مختلف سرمایه‌گذاری‌های مورد نیاز و ضروری در زمینه فرهنگ، هنر و کتاب به‌صورت کامل صورت نگرفته است که امیدواریم در این سال‌ها این اتفاق رقم بخورد.

او اهتمام به مسئله فرهنگ را یک امر ضروری خواند و ادامه داد: من معتقدم که نهادهای دولتی و عمومی مثل شهرداری‌ها می‌توانند در زمینه کتاب و کتابخوانی کارهای جدی و اساسی در زمینه فعالیت‌های فرهنگی و هنری، خصوصاً در زمینه کتاب در سطح کشورهای منطقه انجام دهند.

به گزارش ایبنا؛ به نقل از ستاد خبری سی‌ویکمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار «آینده خواندنی است» از بیست‌وسوم تا سی‌ام آبان‌ماه ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها