شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۶:۴۹
بررسي مشكلات زنان بر اساس يك كتاب

چهارمين نشست از سلسله نشست‌هاي نقد و بررسي كتاب «زناني كه با گرگ‌ها مي‌دوند» فردا(ششم فروردين‌ماه) در فرهنگسراي خانواده برگزار مي‌شود._

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، در اين نشست‌ مريم طهماسبي، كارشناس روان‌شناسي تحليلي، به بررسي كتاب «زناني كه با گرگ‌ها مي‌دوند» مي‌پردازد.

كتاب «زناني كه با گرگ‌ها مي‌دوند» اثر «كلاريسا پينكولا استس» و ترجمه سيمين موحد از سوي نشر پيكان منتشر شده است.

اين كتاب الگوي زن كهن است كه به موجودي دروني كه كانون وجود الهي انسان را دربر مي‌گيرد، اشاره دارد، اما تنها به زنان محدود نمي‌شود. قصه‌هايي كه در اين كتاب آمده است، به نوعي همان قصه‌هاي روان‌شناختي‌اند.

«استس» در اين كتاب داستان‌هاي روان‌شناسي را بيان و بر اساس آنها روش‌هاي درمان و راهكارهاي برخورد با معضلات اجتماعي را ارائه مي‌كند.

در چهارمين نشست بررسي كتاب «زناني كه با گرگ‌ها مي‌دوند» فصل‌هاي پنجم و سيزدهم اين كتاب كه به مشكلات عشق و ازدواج و اين كه مادر چگونه شهود و ارزش‌هاي زنانه را به فرزندش منتقل كند، مي‌پردازد، بررسي خواهد شد.

اين نشست‌ها تا پايان ارديبهشت‌ماه هر يکشنبه از ساعت 10 صبح تا 12 در سالن اجتماعات فرهنگسراي خانواده برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان براي شركت در اين برنامه مي‌توانند به فرهنگسراي خانواده به نشاني نارمك، ميدان هلال احمر، خيابان گلستان مراجعه كنند و براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره 77841376 تماس بگيرند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

اخبار مرتبط

تازه‌ها

پربازدیدها