نویسنده در این اثر سعی دارد که در عین محترم شمردن مرزهای فن روانکاوی، به نوآوری درمانگر در ارتباط با هر بیمارخاص احترام بگذارد و آن را مغتنم شمارد. او روانکاوی را محصول یک اتصال بین فردی میداند که این اتصال مسیر حرکت را با هر بیمار برای درمانگر روشن میسازد.
او ادامه داد: نویسنده در این اثر سعی دارد که در عین محترم شمردن مرزهای فن روانکاوی، به نوآوری درمانگر در ارتباط با هر بیمارخاص احترام بگذارد و آن را مغتنم شمارد. او روانکاوی را محصول یک اتصال بین فردی میداند که این اتصال مسیر حرکت را با هر بیمار برای درمانگر روشن میسازد.
او افزود: مخاطب اصلی کتاب حاضر روانشناسان، روانپزشکان و رواندرمانگران و به طور خاص روانکاوان هستند. این کتاب همچنین میتواند برای علاقمندان به رواندرمانی و روانکاوی جذاب باشد اگر چه ممکن است برخی از بخشها برای غیرمتخصصان به طور کامل قابل درک نباشد. بازخورد دریافت شده از صاحب نظران و متخصصان این حوزه بسیار مطلوب بوده و یکی از بزرگان روانکاوی در ایران بر این کتاب مقدمه نگاشته است.
موحد ابطحی بیان کرد: نگاه تازهای که به روانکاوی در این کتاب مطرح شده است میتواند مورد استفاده بسیاری از متخصصین و بالینگران قرار گیرد. همچنین با توجه به اینکه مولف کتاب از صاحب نظران این حوزه است و تا آنجا که اطلاع داریم هیچ اثری از او در ایران ترجمه نشده بود، تلاش ما این بود که جامعه روانکاوان ایرانی را با نگاه این روانکاو برجسته آشنا کنیم.
کتاب «کشف دوباره روانکاوی: فکر کردن و رؤیا ورزیدن، آموختن و فراموش کردن» نوشته توماس آگدن به ترجمه مهسا موحد ابطحی به بهای 125 هزار تومان از سوی انتشارات ارجمند روانه بازار نشر شده است.
نظر شما