یکشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۷
هیچ دینی به اندازه «اسلام» به کتاب خواندن اهتمام قائل نیست

هرمزگان- یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: هیچ دینی به اندازه اسلام بر کتاب خواندن تاکید ندارد و این اهتمام بی نظیر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بندرعباس، حجت الاسلام محسن ابراهیمی در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل کتابخانه های عمومی استان هرمزگان با اشاره به اهمیت و اهتمامی که دین مبین اسلام به کتابخانه، کتاب و خواندن داده، افزود: در هیچ دین و آیینی نمی‌توان نظیر آن را پیدا کرد.

امام جمعه میناب عنوان کرد: اسلام نخستین دینی است که با «اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِي خَلَقَ» و با کلمه خواندن آغاز می‌شود. در این سوره مبارکه دو بار از خواندن، سه بار از واژه علم و یک بار از واژه قلم و در مجموع ۶ بار از خواندن، نوشتن و ابزار آن نام برده شده و به مطالعه تاکید شده است که هیچ دین و آیینی چنین سرآغاز درخشانی در حوزه کتاب و کتابخوانی ندارد.

این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: موضوع دوم، کتاب هدایت است که اسامی زیادی دارد و معروف‌ترین آن، «قرآن» یعنی خواندن است. اسم کتاب مقدس این دین الهی نیز خواندن است که در نوع خود بی نظیر است.

وی اضافه کرد: سومین دلیل بر تاکید دین اسلام به ارزش و اهمیت خواندن، معجزه این دین است که کتاب قرآن یک معجزه علمی و ماندگار است و هیچ دینی به اندازه دین اسلام به خواندن و کتاب خواندن اهتمام قائل نیست.

ابراهیمی در بخش دیگری از سخنان خود حضور «امینه دریانورد» در مدیریت کتابخانه عمومی استان را منشاء خیر و برکت دانست و ارتباط کتابخانه عمومی استان با حوزه را از خدمات ارزنده دوران مدیریت و فعالیت وی عنوان کرد.

این فعال فرهنگی و اجتماعی به مدیرکل جدید نیز توصیه کرد: برای ترویج فرهنگ کتابخوانی اهتمام بیشتری داشته و نگاه ویژه ای به کتابخانه‌های روستایی در شرق استان و شهرستان میناب در زمینه توسعه تجهیز داشته باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها