نویسنده کتاب «گوهری در صدف» در گفت و گو با ایبنا:
نویسندگان رسالت سنگینی در آثار تالیفی عفاف و حجاب بر عهده دارند
مازندران - نویسنده کتاب «گوهری در صدف» گفت: به دلیل گرایش جوانان و نوجوانان به شبکههای مجازی و کاهش علاقه به کتاب و مطالعه، نویسندگان رسالت سنگینی بر عهده دارند و آثار تالیفی آنها باید مسیر جذب جوانان و نوجوانان به کتاب را فراهم کند.
وی با بیان اینکه با برگزاری جلسات گفتمان دینی، تلاش کردم حجاب برتر را در بین دانشآموزان مدرسه شبانهروزی که در آنجا مشغول به کار بودم، رایج کنم، افزود: این اقدام را با هدف افزایش آگاهی در جامعه روستایی انجام دادم.
نویسنده کتاب «گوهری در صدف» با اشاره به اینکه رعایت حجاب به شکل کامل، باعث میشود بانوان جواز حضور در اجتماع را به دست آورند، گفت: بخش عظیمی از نیروی انسانی در جامعه را بانوان شکل میدهند و با رعایت پوشش مناسب، میتوانند فعالیت در بخشهای مختلف فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، ورزشی و دیگر بخشها را به دست گیرند.
شریعتنژاد با بیان اینکه پوشش زن میتواند مانع از بروز بسیاری از ناهنجاریها شود، تصریح کرد: آرامش روانی جامعه در گرو حفظ حجاب بانوان است.
وی با بیان اینکه در کتاب «گوهری در صدف» ضمن اشاره به آیات قرآن که درباره حجاب نازل شده به فلسفه حجاب پرداختم، ادامه داد: حجاب در چشم، در گفتار و رفتار و همچنین حجاب در ادیان و ملل مختلف از دیگر بخشهای این کتاب است.
نویسنده کتاب «گنجینههای معرفت» با اشاره به تفاوت حجاب و عفاف، خاطرنشان کرد: حجاب آن چیزی است که در ظاهر بازدارنده است و عفاف به مسئله باطنی انسانها اشاره دارد.
شریعتنژاد اظهار کرد: هر اندازه ظاهر انسانها پوشیدهتر باشد در تقویت نیروی باطنی و عفت انسان، تاثیر بیشتری بر جای میگذارد.
وی درباره تبیین حجاب در ادبیات و نقش نویسندگان در این مسئله، افزود: نویسندگان باید نزدیکی بیشتری به جامعه امروز داشته باشند و با نگاه امر به معروف و نهی از منکر، حجاب را در آثار خود تبیین کنند.
این نویسنده گفت: به دلیل گرایش جوانان و نوجوانان به شبکههای مجازی و کاهش علاقه به کتاب و مطالعه، نویسندگان رسالت سنگینی بر عهده دارند و آثار تالیفی آنها باید مسیر جذب جوانان و نوجوانان به کتاب را فراهم کند.
نظر شما