در نشستی تخصصی با حضور جمعی از اهالی قلم، وضعیت شعر آیینی به بحث گذاشته میشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، سخنرانان این نشست ادبی، علیاکبر فرهنگیان، کاظم رستمی، علی داودی و سیدحسین متولیان، از شاعران و پژوهشگران ادبی خواهند بود.
این نشست با اجرای حمید بناء، عضو تحریریه ماهنامه خیمه، یکشنبه، چهارم تیر، ساعت 10 در کافه لید به نشانی تهران، میرداماد، خیابان حصاری، پاساژ راز برگزار میشود.
پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری همزمان با هفته پژوهش 45 نشست تخصصی را در همکاری با مراکز آموزشی-پژوهشی و معاونتهای وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برگزار و در نمایشگاهدستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار و پژوهشگاه شرکت خواهد کرد.
کتاب «طراحی در معماری شهری؛ تابلوهای اطلاع رسان و هدایتکننده مکانهای شهری و عمومی» نوشته سید مهدی نورانی در نوبت اول ۱۴۰۳ یا ۳۴۴ صفحه و قیمت ۶۸۵ هزار تومان به همت انتشارات کتابسرای میردشتی منتشر شده است.
در بررسیهای اخیر مشخص شده که کتابهای حوزه گرافیک، برخلاف تصور اولیه، در حال چاپ و انتشار هستند، اما به دلیل اشتباهات در تخصیص کدهای دیویی، از دید پژوهشگران و علاقهمندان این حوزه پنهان ماندهاند. این خطاها باعث شده است که کتابهای گرافیکی در دستهبندیهای نادرست قرار گیرند و دسترسی به آنها برای مخاطبان هدف دشوار شود.
شهرهای کتاب بهشت خوانندگان هستند، چه از خیابانهای زیبای مملو از کتابفروشیها گذر کنید یا به جشنوارههای ادبی شلوغ مملو از کتابدوستان کشیده شوید؛ شهرهای کتاب پناهگاه همه جانبه برای دوستداران کتاب ایجاد میکنند.
معاون پژوهشی پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری شعار امسال هفته پژوهش را «میراثفرهنگی - هویت ایرانی» عنوان کرد و گفت: امسال تلاش شده است تا تمامی برنامههای هفته پژوهش این پژوهشگاه ذیل این شعار و با تأکید بر میراث در خطر ایران برگزار شوند.
ایرانشناسان واقعی کسانیاند که در بزنگاهها دل برای ایران میسوزانند. چارلز ملویل پروژه نگارههای شاهنامه را با حمایت اروپاییها برخط کرد و زمینه پژوهش برای تاریخپژوهان را در جهان ایرانی مهیا کرد.
خورستان -نویسنده خوزستانی کتاب « کوچینگ یککولهپشتی جمع وجور» گفت: این کتاب کمک میکند که آدمها گوهر درون خودشان را پیدا کرده و موجب حرکت آنها به سمت موفقیت میشود.
نظر شما