یکشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۶
مهدی بیات، دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صحافان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا)، با اشاره به آغاز کارهایی اجرایی تشکیل این انجمن از سال 1399، عنوان کرد: از سه سال پیش، کارهای تشکیل انجمن با مشارکت جمعی از صحافان در یک گروه تلگرامی آغاز و طی این مدت فعالیت‌های مختلفی برای تاسیس یک انجمن دنبال شد.
 
وی افزود: همه تلاش‌ها منجر به این شد که 26 اسفند‌ماه سال گذشته بالاخره بتوانتیم مجوز انجمن صنفی کارفرمایی صحافان تهران را از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دریافت کنیم.
 
بیات با بیان اینکه اکنون حدود 37 صحاف در انجمن عضویت دارند، درباره اهداف شکل‌گیری این مجموعه گفت: یکی از چالش‌های جدی این بود که معمولا قسمت صحافی در صنعت چاپ کمتر دیده شده و حق بسیاری از فعالان این صنف تضعیف شده است، به همین دلیل گروهی متشکل از صحافان تهران و شهرهای بزرگ مثل کرج، ‌اصفهان، مشهد و‌ قم شکل گرفت.
 
وی افزود: فعالیت صحافی‌های بدون مجوز همواره یکی از دغدغه‌های صنف است؛ زیرا این واحدها با قیمت‌شکنی و ارائه خدمات با نرخی پایین‌تر از سایر واحدهای صنفی، سفارش واحدهای مجوزدار را از آن خود می‌کردند. 
 
دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صحافان تهران با بیان اینکه واحدهایی که مجوز دارند، سالانه هزینه‌های زیادی را در حوزه دریافت جواز، پرداخت بیمه، مالیات و ارزش‌افزوده متحمل می‌شوند و به همین نسبت دستمزد آن‌ها بالاتر است، توضیح داد: بحث رقابت قیمتی واحدهای غیرمجاز و مجاز آسیب زیادی به همکاران ما وارد می‌کند و امیدوارم این انجمن بتواند با ارائه آموزش‌های علمی و عملی، واحدهای صحافی را هدایت کند.
 
به گفته بیات، در صنف صحافان یک مجموعه قانونمند همواره محکوم به فنا بود، زیرا اتحادیه صحافان در طول سال‌های مختلف نتوانسته بود مجموعه‌های غیرقانونی را جذب کند، در این میان تلاش داریم با افزایش دانش قانونی صنف با برگزاری جلسات و کلاس‌های آموزشی، مدیران صحافی به صورت علمی با مسائل قانونی و حقوقی آشنا شوند.
 
وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم در کنار اتحادیه صحافان، حق ضایع شده صنف، طی سال‌های اخیر را ایفا کنیم و مطالبات صنف را زنده کنیم.
 
بیات در پایان صحبت‌هایش از کشوری شدن فعالیت‌های این انجمن طی ماه‌‌های آتی با افزایش تعداد اعضا خبر داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها