این کتاب، کاوش عمیقی از مسائل مربوط به سیاست جهانی و حاکمیت مربوط به مقررات پلتفرمهای دیجیتال را ارائه میدهد. حاکمیت اینترنت که زمانی یک زمینه تخصصی در مطالعات اینترنت و رسانههای دیجیتال بود، در سالهای اخیر به خط مقدم بحث سیاستگذاری تبدیل شده است. در پی رسواییهایی مانند کمبریج آنالیتیکا و «techlash» علیه انحصارات دیجیتال، مطالعات پلتفرم در حال چرخش حساسی است، اما نیاز بیشتری برای اتصال چنین تحلیلی به مسائل مربوط به سیاست عمومی وجود دارد.
به طور مشخص عملکرد و تأثیر پلتفرمهای دیجیتال و نگرانیهای مربوط به سیاستهای پیرامون آنها در این کتاب بررسی شده است. طیف گستردهای از پلتفرمهای دیجیتال، از جمله رسانههای اجتماعی، پورتالهای محتوا موتورهای جستجو و فروشگاههای اپلیکیشن مورد بررسی قرار گرفتهاند.
تری فلو، استاد ارتباطات دیجیتال و فرهنگ در دانشگاه سیدنی است. او نویسنده 14 کتاب از جمله «تنظیمگری پلتفرمها» (2021) و «درک رسانههای جهانی» (2018) است.
فیونا آر. مارتین، دانشیار رسانه آنلاین و همگرا در دانشگاه سیدنیِ استرالیا است. او نویسنده کتاب Mediating the Conversation (2022)، یکی از نویسندگان کتاب اشتراکگذاری اخبار آنلاین (2019) وThe Value of Public Service Media (2014) است.
این کتاب بینشهای ارزشمندی را در مورد اصلاحات جدید خطمشیگذاری پلتفرم محور جهانی ارائه میکند و منبع مهمی را برای محققانی که به دنبال تعامل با سیاستگذاران در بحث درباره قدرت پلتفرمهای دیجیتال و نحوه رسیدگی به آن هستند، فراهم میکند. در همین راستا مرکز راهبردی فرهنگ و رسانه سازمان تبلیغات اسلامی با همکاری انتشارات علمی فرهنگی؛ .با توجه به اهمیت عمیق این موضوع، ترجمه این کتاب را در دستور کار خود قرار داده است.
نظر شما