با برگزاری پویش برای آرتین که در پیامرسان شاد انجام شد، دانشآموزان با نوشتن دلنوشته و ارسال نقاشی با آرتین که در حادثه تروریستی حرم شاهچراغ، پدر، مادر و برادرش را از دست داده بود، همدردی کردند.
این پویش از سوی دانشآموزان برگزار شد و حوزه هنری کودک و نوجوان و معاونت پرورشی وزارت آموزش و پرورش برای اجرای آن همکاری کردند.
پس از ارسال هزاران دلنوشته و نقاشی از سوی دانشآموزان برای همدلی و همدردی با آرتین، در یک دادهنما، آثار ارسالی از سوی دانشآموزان تحلیل شده است.
بر این اساس، در نامههای (دلنوشتههای) دریافت شده «آرتین عزیز» پرتکرارترین خطابی است که دانشآموزان به آرتین داشتهاند.
«قهرمان»، «قوی» و «شجاع»، پرتکرارترین صفاتی است که نگارندگان دلنوشتهها در توصیف آرتین به کار بردهاند. آنها در ادامه برای آرتین آرزوی سلامتی و موفقیت داشتند و حمایت و همراهی خود را برای انتقام از دشمنان اعلام کردند.
در این گزارش تحلیلی، برشی از افکار عمومی متأثر از حادثه غمانگیز تروریستی شاهچراغ مورد بررسی قرار گرفت. بر این اساس توجه به شهادت میتواند نمونهای از روی آوردن به معنویت و مفاهیم انتزاعی، برای رشد سلامت روانی در افراد باشد.
هنگامی که فردی در جامعه با بحرانی روبه رو شود، لازم است افراد حمایت اجتماعی خود را از فرد دریغ نکنند. آرتین کودکی است که با بحرانی روبه رو شده است و وظیفه افراد جامعه است که با نهایت آگاهی با آن روبه رو شوند.
گاهی لازم است دنیا را از نگاه کودکانه آرتین ببینیم و گاهی نیاز است در جایگاه تکیهگاهی امن برای آرتین باشیم. حمایت و همدلی آهسته و پیوسته و نه هیجانی به آرتینهای ایران کمک میکند تا به تدریج از سردرگمی خارج شوند و با مفاهیمی مانند خدا، شهادت، دشمن، ایثار و… آشنا شوند و به پذیرش برسند.
بر اساس این گزارش، در عملیات تروریستی حمله به حرم مطهر شاهچراغ در شهر شیراز، ۱۳ نفر به شهادت رسیدند که ۳ نفر از این افراد، پدر، مادر و برادر آرتین سرایداران ۶ساله بودند که مقابل چشمان او هدف گلوله قرار گرفتند و به شهادت رسیدند.
نظر شما