چهارشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۳
راهکارهای به روز برای درمان بیماران مبتلا به وسواس در این کتاب ارائه می‌شود

هدف اصلی نویسنده در این نسخه درمان انواع زیرگروه های فرعی وسواس است که در کتاب های دیگر به آن اشاره ای نشده است.

هیوا محمودی عضو هیات علمی گروه روان شناسی دانشگاه گلستان گرگان مترجم کتاب «درمان شناختی- رفتاری اختلال وسواسی-جبری و انواع فرعی آن» به لیلا علیزاده ده‌آبادی خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) درباره این اثر گفت: ویراست دوم کتاب درمان شناختی-رفتاری اختلال وسواسی-جبری و انواع فرعی آن در واقع ماهیت اختلال وسواسی-جبری، اصول درمان شناختی-رفتاری و پروتکل های درمان انواع فرعی وسواس ها را ارائه کرده است. هدف اصلی نویسنده در این نسخه درمان انواع زیرگروه های فرعی وسواس است که در کتاب های دیگر به آن اشاره ای نشده است از جمله: اختلال وسواسی-جبری از نوع آلودگی، شک و تردید، وسواس جنسی، تقارن و .....

او ادامه داد: این کتاب منبعی ایده‌­آل برای بالین گران، روان­شناسان، روان­پزشکان و دانشجویان رشته­‌های روان­شناسی و روان­پزشکی است. برای این کتاب تخصصی است و متخصصان مذکور می­‌توانند از یافته‌های این کتاب بهره ببرند. البته متن کتاب طوری نوشته است که افراد تحصیلکرده می‌­توانند مطالب آن را درک کنند.

محمودی بیان کرد: این کتاب طوری نوشته شده است که بسیار برای خواننده قابل فهم است. مثلا فصل‌های ابتدای کتاب در مورد اختلال وسواسی-جبری، میزان همه گیری و شیوع آن توضیح داده است با زبانی بسیار شیوا علائم این اختلال را بیان کرده است. به نظر من دانش این کتاب توسط متخصصان به راحتی می تواند در اختیار عموم مردم در کلینیک ها و کارگاه های آموزشی قرار بگیرد.

این مدرس دانشگاه در پایان یادآور شد: یکی از معضلاتی که بین بالینگران کلینیکال بیشتر ذکر می شود ذکر این نکته است که بیماران مبتلا به اختلال وسواسی-جبری نسبت به درمان بسیار مقاوم هستند و یا سخت درمان را م‌ پذیرند. ترجیح بنده این بود که با ترجمه این کتاب به بالینگران در درمان این اختلال کمک کرده باشم و در ضمن راهکارهای به روز برای درمان بیماران مبتلا به وسواس در اختیار جامعه متخصصان قرار بگیرد.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها