دوشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۳
خودآموز زبان انگلیسی جهاد دانشگاهی منتشر شد

رویکرد کتاب «خودآموز زبان انگلیسی با تاکید بر مهارت‌های گفتاری و نوشتاری آزمون‌های بین المللی آیلتس و تافل» آموزش زبان انگلیسی با تاکید بر تقویت مهارت گفتاری و نوشتاری است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) کتاب «خودآموز زبان انگلیسی با تاکید بر مهارت‌های گفتاری و نوشتاری آزمون‌های بین المللی آیلتس و تافل» تالیف علی پرسوته و سیدمجید نبوی به چاپ رسید.

رویکرد این کتاب، آموزش زبان انگلیسی باتاکید بر تقویت مهارت گفتاری و نوشتاری است این کتاب در 6 فصل طراحی و تدوین شده است که در ادامه به معرفی این فصول پرداخته می‌شود.

عنوان فصل اول کتاب، «درس‌ها و اصطلاح‌های کاربردی» است در این فصل، لغات و اصطلاحات کاربردی مهم آموزش داده شده است؛ سپس سؤالاتی مطرح شده که زبان‌آموز باید به آن‌ها پاسخ بدهد از جمله اینکه از زبان‌آموز خواسته شده تا سینونیم عبارت‌ها و اصطلاحات را به فارسی ترجمه کند یااینکه مثال‌های انگلیسی آمده که باید به فارسی ترجمه شود و یا مثال‌های فارسی آورده شده که باید به انگلیسی ترجمه شود؛ این کار باعث می‌شود که مهارت ترجمه زبان‌آموز تقویت شود و بتواند هم‌زمان توانایی ترجمه انگلیسی‌به‌ فارسی و فارسی‌به‌انگلیسی را تقویت کند. 

در ادامه سوالات از زبان آموز خواسته شده که مثالی بزند و علاوه بر لغت یاد گرفته شده از چندین لغت دیگر از لغات همین کتاب یا 504 و غیره استفاده کند؛ این کار باعث می‌شود که زبان‌آموز از لغات درس استفاده کند و در هنگام ارائه مثال، از لغات جدیداستفاده کند یا از لغات قدیمی استفاده کند (تا لغات یادگرفته قبلی) فراموش نشود در آخرسر هم از زبان‌آموز درخواست شده که بر اساس اطلاعات کسب شده یک اسپیکینگ ارائه بدهد این قسمت هم سبب تقویت مهارت اسپیکینگ زبان‌آموز می‌شود مهارتی که بسیار مهم است و باید برای تقویت آن زمان کافی گذاشت.

عنوان فصل دوم کتاب، «کالوکیشن‌های کاربردی» است؛ کالوکیشن‌ها لغات و عبارت‌های ترکیبی هستند که در مواردی سبب می‌شود زبان‌آموز معنا و مفهوم آن را متوجه نشود؛ بنابراین یادگیری کالوکیشن‌ها هم مهم است همچنین از زبان‌آموز خواسته شده که توضیحات و مثال‌های کالوکیشن‌ها را ترجمه کند و خود نیز یک مثال برای هر کدام بزند تا کالوکیشن‌ها بهتر یادگرفته شوند.

عنوان فصل سوم کتاب، «لغات کاربردی» است که در آن حدود 2300 لغت کاربردی ذکر شده‌است. از زبان‌آموز خواسته شده که اولاً این لغات را یاد بگیرد سپس لغات را به انگلیسی دیفاین کند و توضیح دهد و برای هر لغت هم 2 مثال بزند. این کار باعث می‌شود که لغات به کار گرفته شوند و با به‌کارگیری لغات، معنا و مفهوم آن‌ها در ذهن بماند.

عنوان فصل چهارم کتاب، «اصطلاحات خیابانی» است؛ اصطلاحاتی که گاه، از ظاهر آن، معنای آن فهمیده نمی‌شود؛ بنابراین لازم و ضروری است که این اصطلاحات یاد گرفته شوند.

عنوان فصل پنجم کتاب «آیلتس» است در یک بخش از آن، برخی از لغات و اصطلاحات کاربردی آیلتس آمده است در بخش دیگر پرسش‌وپاسخ آیلتس آمده است و در انتها سؤالات اصلی آیلتس آمده که باید زبان‌آموز بتواند به این سؤالات پاسخ دهد. لازم به ذکر است که هرچند این بخش برای آیلتس طراحی شده؛ اما برای تقویت زبان عمومی هم بسیار مفید است و سبب تقویت زبان انگلیسی افراد می‌شود بنابراین به زبان‌آموزان توصیه می‌شود که به سؤالات این بخش پاسخ دهند.

عنوان فصل ششم کتاب، «سؤالات اساسی و پایه‌ای مکالمه» است اگر کسی سطح زبان‌اش خیلی پایین است و با خواندن مطالب فصل اول احساس سختی و سنگینی می‌کند؛ توصیه می‌شود که ابتدا به این فصل مسلط شود سپس به بخش‌های دیگر ورود کند. این فصل مکالمات ساده و روان را به مخاطب ارائه می‌دهد.

در بخش آخر هم، یک جدول آمده و زمان‌ها و جملات مجهول در انگلیسی را توضیح می‌دهد اگر زبان‌آموز به این زمان‌ها و جملات مجهول مسلط شود و خوب تمرین کند بی‌شک در حوزه گرامر و زمان‌های انگلیسی سطح قابل قبولی به دست می‌آورد.

این کتاب را انتشارات جهاد دانشگاهی در 452 صفحه و 350 هزار تومان به چاپ رسانده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها