پنجشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۸
«موید» هیچگاه سرودن برای اهل بیت(ع) را ترک نکرد

استاد سیدجعفر ماهرخسار از ذاکران قدیمی اهل بیت‌(ع) در مراسم نکوداشت مرحوم «سیدرضا موید خراسانی» شاعر پیشکسوت آئینی در مشهد گفت: «موید» صفای باطن داشت و هیچگاه سرودن شعر برای اهل بیت (ع) را ترک نکرد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) در خراسان رضوی، مراسم نکوداشت مرحوم «سیدرضا موید خراسانی» شاعر پیشکسوت آئینی شامگاه چهارشنبه(27 مهر ماه) حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد، معاون امور زائران در استانداری خراسان رضوی، سید‌عبدالله ارجائی شیرازی، شهردار مشهد، حجت‌الاسلام محمد احمدزاده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، محسن نصرپور، مدیرکل صدا و سیمای استان خراسان رضوی، همچنین چند تن از مداحان و شاعران ازجمله ماهرخسار، واعظی، قانع، سیدی، مبارز ، پویانفر، شفق و تعدادی از اعضای شورای شهر مشهد در تالار نور مشهد برگزار ‌شد.

«موید» متواضع بود
حجت‌الاسلام زمانی از شعرای آیینی درباره آشنایی خود با مرحوم موید، گفت: رفتار متواضعانه استاد موید بنده را شیفته خود کرد. تشویق‌های ایشان سبب شد راهشان را در عرصه شعر و شاعری ادامه دهم؛ به‌عنوان نمونه بنده زمانی که ۱۸ سال داشتم به مشهد مقدس مشرف شدم. در مشهد با استاد موید تماس گرفتم ایشان فرمودند: «زائر هستید؟» عرض کردم «بله» فرمودند منزل ما با حرم مطهر فاصله دارد؛ بنابراین بنده خدمت می‌رسم. در نهایت در انتشارات علیزاده، واقع در خیابان آیت‌الله بهجت قرار ملاقات گذاشتیم.
 
وی اشتهار و پرآوازگی را از ویژگی‌های اشعار استاد موید عنوان کرد و در ارادت مرحوم موید نسبت به امام حسین(ع) افزود: استاد موید هر زمانی به زیارت امام حسین‌(ع) مشرف می‌شدند چنان حال عجیبی به ایشان دست می‌داد که گویا زیارت اولشان است؛ از مرحوم موید ۵۰ شعر با موضوع اربعین به جای مانده است و این نشان از همت استاد در احیای اربعین و قوی بودن مغناطیس زیارت اباعبدالله(ع) در ذهن ایشان است.
 
زمانی همچنین خاطر نشان کرد: برخی اشعار ایشان بر‌اساس تقویم قمری و مناسبت‌ها بود؛ این نشان می‌دهد ایشان به دنبال احیاء ایام‌الله بودند و کتاب‌ اشعار خود را با مناسبت‌های تاریخ اسلام هماهنگ کرده بودند.
 
وی با اشاره به ارادت استاد موید به شهدا افزود: آقای موید در هر تشییع جنازه شهدا و نیز در سنگر شهدا شعر می‌سرود که خواندن اشعار ایشان موجب یادآوری خاطرات دفاع مقدس می‌شد؛ این‌ها بخشی از کارنامه ملکوتی این استاد گرانقدر است.
 
«موید»؛ شاعری گران‌بها
استاد سید‌جعفر ماهرخسار از ذاکران قدیمی اهل بیت‌(ع) در ادامه این مراسم با اشاره به ابعاد مختلف شخصیتی مرحوم استاد موید گفت: نخستین شعری که از ایشان خواندم، آن شعر معروف ایشان در مدح حضرت زهرا(س) بود که سروده بودند:
«گر نگاهی به ما کند زهرا، دردها را دوا کند زهرا...»
 
این مداح معروف اهل بیت، استاد موید را شاعری گران‌بها معرفی و تاکید کرد: اشعار او از دل و جان او بر می‌آمد و به جان مردم نیز می‌نشست. موید زبان‌زد مردم بود؛ موید صفای باطن داشت و امام حسین‌(ع) دست او را گرفته بود. هیچگاه سرودن شعر برای اهل بیت (ع) را ترک نکرد.
 
استاد ماهرخسار در ادامه گفت: موید شاعری انقلابی بود. سینه‌زن و میاندار هیات‌های عزاداری بود و در برگزاری مراسم عزاداری اهل بیت‌(ع) همواره پیش قدم بود. هیچگاه ندیدم موید از کسی ناراحت شود؛ موجب رنجش دیگران هم نمی‌شد.
 
«موید»؛ متعهد به اسلام و انقلاب
کلامی زنجانی از دیگر شعرای آیینی کشورمان نیز در این مراسم استاد موید را حلقه وصال بین استاد اکبرزاده‌ها و شفق‌ها با شاعران آذری‌زبان خواند و گفت: هرچه خوبان دارند استاد موید در ذاکری، شاعری، ساده زیستی و بی‌ادعایی داشت. تعهد به مکتب اسلام و انقلاب از ویژگی‌های بارز این استاد بزرگ در شعر و شاعری بود.
 
زهیر سازگار نیز از دیگر شعرای آیینی حاضر در این مراسم بود که ضمن بیان اشعاری در مدح و ثنای مرحوم موید، شاعران و ذاکران اهل بیت عصمت و طهارت(ع) را خادمان حقیقی ایشان ذکر کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها