دوشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۱
انتخاب مصلی امام خمینی (ره) برای برگزاری نمایشگاه کتاب سی‌وسوم کار خردمندانه‌ای بود

سمیرا یافتیان بیان کرد: انتخاب مصلی امام خمینی (ره) به منظور برگزاری سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران کار خردمندانه‌ای بود؛ به‌ویژه آنکه درهای بسیاری برای تردد به این نمایشگاه باز بوده و این باعث کاهش ترافیک شهری می‌شود.

سمیرا یافتیان (مدیر روابط عمومی بنیاد سعدی) در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) تاکید کرد: انتخاب مصلی امام خمینی (ره) به منظور برگزاری سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران کار خردمندانه‌ای است؛ به‌ویژه آنکه درهای بسیاری برای تردد به این نمایشگاه باز بوده و این باعث کاهش ترافیک شهری می‌شود.
 
وی تصریح کرد: در دو سالی که نمایشگاه کتاب در شهر آفتاب برگزار شد علاوه‌براین‌که با حجم ترافیک زیادی مواجه بودیم دوری از شهر برای بسیاری از بازدیدکنندگان اذیت کننده بود؛ اما با بازگشت به مصلی می‌توان امیدوار بود که این نمایشگاه در روزهای آتی نیز با بازدیدکنندگان زیادی همراه شود. یعنی اگر افراد فقط دو یا سه ساعت در هفته فرصت داشته باشند، می‌توانند به منظور بازدید از این نمایشگاه به راحتی برنامه‌ریزی کنند. درواقع بهتر است نمایشگاه‌هایی مثل نمایشگاه کتاب در مرکز شهر برگزار شوند تا مردم اگر هم وقت کمی دارند، بتوانند به منظور بازدید از آنها برنامه‌ریزی کنند.
 
 مدیر روابط عمومی بنیاد سعدی با ابراز خوشحالی از اینکه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بعد از دوسال جان گرفته است، عنوان کرد: چون این رخداد که سالی یکبار اتفاق می‌افتد، سبب می‌شود اهالی فرهنگ و قلم و کتاب گرد هم آیند و ضمن دیدوبازدید از یکدیگر در جریان آخرین اخبار و فعالیت‌‌های حوزه نشر و کتاب قرار گیرند. اگرچه در طول این دوسال نمایشگاه به صورت مجازی هم تداوم داشت اما حال و هوای نمایشگاهی آن کمتر محسوس بود.
 
 وی در زمینه تازه‌های نشر بنیاد سعدی افزود: در دو سال گذشته بیشتر فعالیت‌های ما، مجازی بود و این باعث می‌شد که سرعت بیشتری به فعالیت‌های سامانه‌های آموزشی بدهیم تا با کسانی که از سراسر جهان می‌خواهند زبان فارسی را بیاموزند با استفاده از اینترنت مرحله به مرحله پیش رویم. ما طی این دو سال دوره‌های تربیت مدرس را به صورت مجازی برگزار کرده‌ایم و به تازگی سامانه چارچوب را، راه انداخته‌ایم که معلمان سراسر جهان می‌توانند در آن ثبت نام کنند و بدون نیاز به کتاب، با بهره‌گیری از درس‌ها، فیلم‌ها و محتواهای آموزشی بنیاد به آموزش دانش‌آموزان خود بپردازند.
 
سمیرا یافتیان در پایان گفت: در حال حاضر ما چند کتاب جدید را وارد نمایشگاه کتاب کرده‌ایم که از جمله آنها می‌توان به مجلدهای ۳ و ۴ مجموعه «مینا» و مجلدهای ۳ و ۴ «لذت خواندن» به همراه برخی کتاب‌ها که ویراست شده‌اند اشاره کرد. «گام اول» که کتاب آموزش الفباست از دیگر تازه‌های نشر بنیاد سعدی است که در آن ۴۵۰ کلمه با ۱۸ مدل مکالمه برای کسانی که هیچ دانشی از زبان فارسی ندارد، آمده است. این کتاب با بهره‌گیری از زبان واسط به آموزش خود آموزان می‌پردازد. زبان واسط نیز در درجه اول زبان انگلیسی بوده و در حال حاضر زبان‌های دیگری همچون زبان ترکی، عربی، فرانسوی و… به عنوان زبان‌های واسط شناخته شده‌اند.
 
 سی‌و‌سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «با کتاب سلامتیم» از بیست‌ویکم اردیبهشت‌ماه آغاز و تا سی‌ویکم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ در دو بخش حضوری در مصلای امام خمینی(ره) و مجازی در سامانه ketab.ir ادامه دارد.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها