وی از فعالیت ۲۶۶ کانون مسجد با ۲۰ هزار عضو و ۸۸ کتابخانه در مساجد استان سمنان خبر داد و خواستار تامین و اختصاص اعتبارات مورد نیاز به کانونهای فرهنگی هنری شد.
موسوی افزود: برگزاری مسابقات قرآنی «مدهامتان»، ترویج کتاب و کتابخوانی، توزیع ۱۲هزار بسته گوشت گرم بین محرومان، اجرای طرحهای فرهنگی هنری در روستاها، اجرای طرح تلاوت نور و تفسیر کوتاه، طرح سه شنبههای تکریم از فعالیتها و برنامههای کانون مساجد استان است.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان سمنان، اجرای جشنواره روستایی «به توان مردم» در۲۰ نقطه روستایی، اجرای طرح تربیتی «چهره به چهره» و «چکامه» در کانون های استان با هدف کاهش آسیب های اجتماعی توسط ۲۵ مربی، اجرای طرح «سفیران اجتماعی»، اجرای طرح «هر مادر ایرانی یک مربی قرآن»، اجرای طرح «درختکاری» در اکثر کانونهای مساجد و برگزاری نشست علمی کنگره ملی امام سجاد(ع) در این استان را از دیگر فعالیتهای کانونهای فرهنگی هنری مساجد برشمرد.
وی با اشاره به اینکه ۹۱ اثر در طرح «صدای کتاب» و ۳۱۵ اثر در طرح «خلاصهنویسی کتاب» به کانون فرهنگی هنری مساجد ارسال شده است، اضافه کرد: تاکنون ۴۲۸ برنامه «شنبه های کتاب(معرفی کتاب)» در سطح استان برگزار شده است.
موسوی به بیش از ۲۴۹ هزار عنوان کتاب در کتابخانههای مساجد استان سمنان اشاره کرد و ادامه داد: بیش از ۱۴ هزار نفر عضو کتابخانه مسجد استان هستند.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد اظهار کرد: بیش از ۷هزار متر مربع مساحت کتابخانه های مساجد این استان است که ۲۵ باب کتابخانه در مساجد روستایی وجود دارد.
موسوی با اشاره به سالروز تاسیس کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: این کانونها در سال ۱۳۷۱ به دنبال طرح مقابله با شبیخون فرهنگی از سوی مقام معظم رهبری با هدف جذب جوانان و نوجوانان به مساجد، تربیت و کادرسازی برای اسلام و انقلاب و نیز مقابله با تهاجم فرهنگی تاسیس شدهاند.
نظر شما