همراهی نمایندگان خانه ملت با «جشنواره کتابخوانی رضوی»/ بخش دوم
جشنواره کتابخوانی رضوی بر فرهنگ دینی تاثیرگذار است
سیداحمد آوایی، نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی گفت: جشنواره کتابخوانی رضوی میتواند بر فرهنگ دینی ما تاثیر بسزایی داشته باشد؛ همین فرهنگ دینی است که میتواند موجب گرم شدن کانون خانواده شود.
در این زمینه، حمیدرضا حاجیبابایی، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی درباره جشنواره کتابخوانی رضوی گفت: پیامبر اکرم(ص) و عترت پاک او به عنوان بهترین اسوه و الگو، کانون حیات سعادتمند بشر هستند؛ به طوری که همه مردم عالم میتوانند با تأسی از سیره و سنت زندگی این بزرگواران زندگانی موفقی داشته باشند.
وی افزود: آنچه در زندگی امام رضا(ع) میتواند به عنوان یک الگو برای انسان قرار گیرد، فراگیری همه جانبه سیره ایشان است که به ما برنامهای جامع و عملی برای سعادت در این دنیا و آخرت میدهد.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه عنوان کرد: امام رضا(ع) را عالم آل محمد میخوانند؛ بنابراین باید در تک تک جملات ایشان دقیق شد و از آنها بهره برد. جشنواره کتابخوانی رضوی این فرصت را به دست میدهد که ما بتوانیم از زبان امام رضا(ع) مبانی دینی و توحیدی را بشنویم و آن را به کار بندیم. چراکه نابترین حکمتها و عالیترین سخنان را می توانیم در کلمات معصومین و پیشوایان آسمانی بیابیم.
حاجی بابایی اظهار کرد: جشنواره کتابخوانی رضوی نیز به دلیل حضور بابرکت ایشان است که در سراسر ایران اسلامی برگزار میشود و فرصتی است که انسان با آرا و اندیشههای این امام همام بیش از پیش آشنا شود.
محسن پیرهادی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی و نماینده منتخب مردم شهرستانهای تهران، ری، شمیرانات و پردیس در مجلس شورای اسلامی در این زمینه گفت: امامان بزرگوار ما با کلام ارزشمندشان ما را به دانشافزایی از طریق مطالعه کتاب های ارزشمند رهنمون شدهاند و بیشک خواندن آثاری پیرامون زندگی سراسر نور و رحمت آن بزرگواران، چراغ راه در مسیر پر پیچ و خم زندگی است.
وی افزود: جشنواره کتابخوانی رضوی در یازدهمین دوره خود، کتاب های ارزشمندی را بهعنوان منابع مسابقه در ردههای سنی مختلف معرفی کرده است، اینجانب از فرهیختگان، جوانان و خانوادههای عزیز دعوت میکنم تا با شرکت در بزرگ ترین جشنواره کتابخوانی کشور، ضمن آشنایی بیشتر با زندگی امام رضا علیهالسلام و امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف، اوقاتی سرشار از معنویت و سرور در کنار عزیزانشان داشته باشند و از مواهب مادی و معنوی این برنامه مفید بهرهمند شوند.
سهراب گیلانی، نماینده مردم شهرستانهای گتوند و شوشتر در مجلس شورای اسلامی درباره جشنواره کتابخوانی رضوی اظهار کرد: گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است؛ برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی نیز با هدف گسترش کتابخوانی در راستای ترویج فرهنگ رضوی و بهرهمندی از سیره پاک ائمه معصومین(ع) به ویژه حضرت امام رضا(ع) است.
گیلانی افزود: مردم با شرکت در این جشنواره و مطالعه کتابهای این دوره ضمن تعالی بخشیدن به روح و جان خود در این ایام که محدودیتهایی به لحاظ ویروس منحوس کرونا وجود دارد، از دنیای معرفت رضوی بهره وافی و کافی خواهند برند.
، نماینده مردم شهرستانهای گتوند و شوشتر در مجلس شورای اسلامی گفت: از نهاد کتابخانههای عمومی کشور نیز برای برگزاری یازدهمین دوره این جشنواره تشکر میکنم و امیدوارم برگزاری این برنامهها همچنان تداوم داشته باشد.
محسن زنگنه، نماینده مردم تربت حیدریه، زاوه و مه ولات در مجلس شورای اسلامی هم دراین باره عنوان کرد: در شرایط کنونی که در خانه ماندن، بهترین راه مبارزه با ویروس منحوس کرونا است، به همت نهاد کتابخانههای عمومی کشور، یازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی در بستر فضای مجازی در حال برگزاری است تا اوقات فراغت در خانه به کتابخوانی بگذرد.
وی افزود: از آنجایی که بهترین دوست و یار انسان کتاب است و مطالعه و کتابخوانی باعث افزایش سطح آگاهی می شود، در این شرایط، کتابخوانی میتواند اوقات خانه ماندن را با هدف افزایش آگاهی توأم کند. از نهاد کتابخانههای عمومی کشور و همه دستاندرکاران که زمینه برگزاری یازدهمین جشنواره رضوی را مهیا کردهاند صمیمانه تقدیر و تشکر میکنم.
محمد رشیدی، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی هم گفت: جشنواره کتابخوانی رضوی دو برنامه پر خیر و برکت را همزمان با خود دارد؛ از طرفی دعوت به کتابخوانی است که در وضعیتی که کتابخوانی کم رمق شده است بسیار اتفاق مبارک و لازمی است و از طرف دیگر ترویج معارف اسلامی و اهل بیت(ع) است که شعور دینی را افزایش میدهد.
وی افزود: از اتفاقات شایسته تقدیر این مسابقه آن است که در طول چند سال گذشته به طور مستمر برگزار میگردد و این اهتمام نهاد کتابخانهها ان شاءالله هر ساله موجبات افزایش دانش دینی علاقهمندان را فراهم میآورد. من به سهم خود از همه دستاندرکاران علیالخصوص کتابداران عزیزی که در این فعالیت فرهنگی نقش اساسی دارند تشکر میکنم.
سید محمد پاکمهر، نایب رئیس کمیسیون بهداشت در مجلس شورای اسلامی درباره جشنواره کتابخوانی رضوی اظهار کرد: در شرایطی که هجمه انتشار اطلاعات در فضای مجازی که بعضاً جنبه علمی نیز نداشته و آرامش روان انسان را مختل میکند، با ارتقای سطح علمی و معنوی از طریق خواندن کتاب های مفید و اثرگذار شرایط بهتری را برای خود و خانوادههایمان رقم بزنیم.
وی افزود: برگزاری و مشارکت در جشنواره کتابخوانی رضوی و نگاه کلان این جشنواره به تمامی اقشار جامعه در زمانی که امکان عرض ارادت حضوری به ساحت قدسی ائمه معصومین(ع) وجود ندارد، به مثابه زیارت از بعید و توام با شناخت علمی و بیش از پیش خاندان عصمت و طهارت به ویژه حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) و اهل بیت پاک و مطهر ایشان است.
عبدالرضا مصری، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی و نایب رئیس مجلس هم دراین باره عنوان کرد: یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی اهمیت ویژهای دارد؛ چنین جشنوارههایی جوانان و نوجوانان را به شناخت سیره ائمه معصومین(ع) علاقهمند میکند، به همین سبب به سهم خود قدردان متولیان این جشنواره در نهاد کتابخانههای عمومی کشور هستم.
سیداحمد آوایی، نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی هم در این زمینه گفت: در این عصر که خانوادهها کمتر دور هم جمع می شوند، کتابخانه میتواند یاریگر کانون خانواده برای آموزش و پرورش فرزندان باشند و خانوادهها خیالشان راحت میشود که فرزندان آنها به جای مطمئن و قابل اعتمادی پناه بردهاند.
وی افزود:به دلیل کاهش مطالعه اقشار مختلف، کانون خانوادهها به هم ریخته است و با ترویج فرهنگ کتابخوانی میتوان این نقیصه را جبران کرد. ما با تمام توان و انرژی یاریگر کتابخانههای عمومی هستیم؛ چراکه دغدغه آنها حوزه فرهنگ است و متاسفانه حوزه فرهنگ بسیار مورد غفلت واقع شده است. جشنواره کتابخوانی رضوی میتواند بر فرهنگ دینی ما تاثیر بسزایی داشته باشد؛ همین فرهنگ دینی است که میتواند موجب گرم شدن کانون خانواده شود.
محمد صفائی دلوئی، نماینده مردم شهرستان گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی هم در این زمینه گفت: اکنون که به دلیل بیماری منحوس کرونا، به مساله در خانه ماندن و رعایت فاصله اجتماعی تاکید میشود، بهترین و والاترین شیوه بهرهمندی از ساعات و لحظات، مطالعه و انس با کتاب است و نیکوتر آنکه این مطالعه در جهت شناخت هر چه بیشتر سیره اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و الفت بیشتر با آن ارواح طیبه از طریق کتابخوانی باشد.
علیرضا شهبازی، نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از معروفهای مهم جامعه امروزی ترویج فرهنگ مطالعه است و جشنواره کتابخوانی رضوی که بستری شایسته و مزین به فرهنگ رضوی است، به بهترین شکل ممکن انجام این معروف را مهیا میکند.
وی افزود: این جشنواره که استمرار آن نقطه قوت این حرکت فرهنگی به حساب میآید و با رشد انسانها به ویژه کودکان و نوجوانان هم آهنگ است، باعث ترغیب افراد به مطالعه شده و آنها را با فرهنگ غنی اسلامی دمخور میکند.
شهبازی عنوان کرد: بر ما واجب است که در راه ترویج مطالعه و ایجاد زمینه لازم برای تعمق و تامل که سنتی قرآنی است گام برداریم. جشنواره کتابخوانی رضوی که امروز شاهد برگزاری یازدهمین دوره آن هستیم، اقدامی در مسیر تحقق این سنت الهی است. جا دارد قدردان زحمات نهاد کتابخانههای عمومی کشور به عنوان متولی این برنامه باشیم.
علیاکبر علیزاده، نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: جا دارد با ترسیم یک نقشه راه فرهنگی از همه پتانسیلها برای استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت مدارس بهعنوان خانه دوم کودک در اجتماع و ترویج فرهنگ کتابخوانی استفاده شود. جشنواره کتابخوانی رضوی یک برنامه شاخص فرهنگی در سطح کشور است و باید از تمام ظرفیتها برای هرچه باشکوهتر برگزار شدن آن استفاده شود.
حجتالاسلام والمسلمین جواد نیکبین، نماینده مردم کاشمر، بردسکن، خلیل آباد و کوهسرخ در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: جشنواره کتابخوانی رضوی از این جهت ارزشی فراوان مییابد که هم به مقوله کتاب و کتابخوانی میپردازد و هم زمینهساز آشنایی بیش از پیش با سیره زندگانی ائمه اطهار(ع) به ویژه وجود مقدس هشتمین امام همام حضرت علیبن موسیالرضا(ع) میشود.
وی افزود: اینجانب به عنوان عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، اقدام نهاد کتابخانههای عمومی و تلاش کتابداران عزیز در سراسر کشور، در برگزاری این جشنواره را پاس میدارم و از آنان تقدیر و تشکر میکنم.
نظر شما