ارزیابی آثار ارسالی به همایش بینالمللی «میراث مشترک ایران و هند؛ نسخ خطی: ظرفیتها و چالشها» آغاز شد
دبیر اجرایی همایش بین المللی «میراث مشترک ایران و هند؛ نسخ خطی: ظرفیتها و چالشها» گفت: آثار ارسالی به این همایش بینالمللی در مرحله ارزیابی توسط داوران قرار دارند و پژوهشگران و محققانی که تاییدیه چکیده مقاله خود را دریافت کردهاند تا 20 آذرماه مهلت ارسال متن کامل مقالات خود را دارند.
با توجه به اشتراکات تاریخی و فرهنگی دو کشور، از محققان ایرانی و غیرایرانی که به زبان های فارسی و انگلیسی آثار و پژوهش هایی دارند؛ دعوت به عمل آمد که با تکیه بر میراث مستند مشترک، آخرین نتایج مطالعات و پژوهشهای خود را درباره نسخ خطی در جایگاه میراث مشترک دو کشور کهن ایران و هند؛ در این گردهمایی ارائه کنند.
بُرجیان افزود: پس از انتشار فراخوان، چکیده مقالهها دریافت شد و از شهریور ماه چکیده آثار برای دبیرخانه همایش ارسال شد.
وی یادآور شد: به دلیل استقبال پژوهشگران از همایش بینالمللی «میراث مشترک ایران و هند؛ نسخ خطی: ظرفیتها و چالشها» و دریافت تعداد زیادی چکیده آثار در روزهای پایانی مهلت ارسال آثار تا تاریخ 30 مهرماه تمدید شد و تاکنون بیش از دهها چکیده مقاله دریافت شده است.
دبیر اجرایی همایش بینالمللی «میراث مشترک ایران و هند؛ نسخ خطی: ظرفیتها و چالشها» با بیان این مطلب که آثار ارسالی در مرحله ارزیابی توسط داوران این همایش بینالمللی قرار دارند، ادامه داد: پژوهشگران و محققانی که تاییدیه چکیده مقاله را دریافت کردهاند تا 20 آذرماه میتوانند متن کامل مقالات خود را به دبیرخانه همایش به آدرس پست الکترونیکی همایش iranindiamanuscript@gmail.com : ارسال کنند.
بُرجیان درباره شیوه برگزاری این همایش اظهار داشت: امید است بحران کرونا مرتفع شود و این همایش به صورت حضوری برگزار شود، اما با توجه اینکه اکثر کشورهای جهان همچنان با این ویروس درگیر هستند، بنابراین برای رعایت حفظ سلامت پژوهشگران و شرکت کنندگان، احتمال برگزاری این همایش به صورت مجازی بیشتر است.
نظر شما