چهارشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۸
اولین تمرین

سال‌ها بعد نقاشی ماهر و استادی زبردست شد و با خلق آثاری سترگ و بی‌نظیر چون تابلوهای عصر عاشورا و ضامن آهو در زمره هنرمندان صاحب‌نام این مرزوبوم قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، پاسداشت یاد و نام بزرگان و مفاخر کشور راهی است برای الگوسازی؛ راهی که کمک می‌‏کند جوانان با زیست علمی و شخصی این عزیزان آشنا شوند و با الگوگیری، راه پُرتلاش و پُرافتخار آن‌ها را ادامه دهند. بنیاد ملی نخبگان از چند سال قبل اقدام به برگزاری مراسم تکریم از نخبگان و مفاخر معاصر ایران‏ زمین در سراسر کشور کرده است که گزارش آن در بولتنی به نام «طواف شمع» و نشریه‌‌ای به نام «هنرنامه» منتشر شده است. بازخوردهای این اتفاق مبارک باعث شد تا خبرگزاری کتاب ایران با همکاری بنیاد ملی نخبگان تصمیم به درج برشی از زندگی شخصی و حرفه‌‏ای این بزرگان زیرِ نام «قاب روایت» کند. این مجموعه به قلم «محسن شاه‌رضایی» نوشته شده و تقدیم به خوانندگان خبرگزاری کتاب ایران می‏‌شود.
 
متن این شماره قاب روایت به شرح زیر است:
پسربچه می‌خواست از پسِ اولین تمرین استاد نقاشی به‌خوبی برآید. تا صبح نخوابید. شاید دویست‌بار از روی طرح آهویی که داشت، کشید تا همانی شود که می‌خواست.

صبح روز بعد هنگام تحویل تکلیف، وقتی شگفتی و خوشحالی استاد را دید، بی‌اختیار با چشمان بسته یک‌بار دیگر طرح آهو را کشید. نقاشی او چنان زیبا بود که استاد را به وجد آورد و گفت: «تو باید چهار سال نزد من به تعلیم نقاشی مشغول شوی و هرکاری را که می‌گویم انجام دهی تا به مقام استادی برسی» و پسرک پذیرفت.

سال‌ها بعد نقاشی ماهر و استادی زبردست شد و با خلق آثاری سترگ و بی‌نظیر چون تابلوهای عصر عاشورا و ضامن آهو در زمره هنرمندان صاحب‌نام این مرزوبوم قرار گرفت. محمود فرشچیان همواره موفقیت‌های خود را مرهون تعلیم آن استاد و تربیت خانواده به‌خصوص مادرش می‌داند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها