کتاب «من عجیب و غریب نیستم، اختلال پردازش حسی دارم» منتشر شد
تشریح علائم و حالات اختلال پردازش حسی از زبان یک کودک
کتاب «من عجیب و غریب نیستم، اختلال پردازش حسی دارم» سعی میکند علائم و حالات اختلال پردازش حسی را از زبان یک کودک مبتلا به این اختلال به زبان ساده توضیح دهد.
او ادامه داد: مخاطبان این کتاب والدین، آموزگاران، مراقبان و مربیان کودکان هستند تا با آشنا شدن با این علائم و مشاهده آنها در کودکان، بتوانند نسبت به تشخیص و درنهایت درمان این اختلال اقدام کنند. در قدم بعدی خود کودکان نیز مخاطبان این کتاب هستند تا با همراهی بزرگسالانشان هنگام خواندن این کتاب بتوانند احساسات و حالات یک کودک مبتلا به این اختلال را درک کنند و بتوانند با او ارتباط برقرار کنند. روان شناسان کودک و نوجوان این کتاب را با توجه به اینکه از زبان یک کودک دارای اختلال پردازش حسی نوشته شده است، مفید و هدفمند ارزیابی کردهاند.
حسینی با اشاره به اینکه هدف اصلی ترجمه این کتاب، عمومیسازی و آشنایی مخاطبان عام و افرادی که با کودکان در ارتباط هستند نسبت به این اختلال و علائم اختصاصی آن است افزود: علائمیکه بسیار ساده هستند و شاید به دلیل همین سادگی مورد غفلت قرار میگیرند.
او گفت: از آنجایی که در حوزه اختلال پردازش حسی، کتاب و آثار تالیفی و ترجمه اندکی موجود است، این نیاز هم در بخش روان شناسان و مربیان کودک و هم والدین و مراقبان کودک احساس میشود.
درباره کتاب
انتشارات ارجمند کتاب «من عجیب و غریب نیستم، اختلال پردازش حسی دارم» نوشته چینا تی. لِرد با ترجمه مهدیه سادات حسینی را روانه بازار کتاب کرده است. دختر نویسنده کتاب که هر روز با اختلال پردازش حسی درگیر است، الهامبخش وی در نگارش این کتاب بوده است. هدف از نگارش این کتاب، ارزیابی احساسات کودکانی است که دچار اختلال پردازش حسی هستند. همچنین کمک به این کودکان تا یاد بگیرند چگونه علائم اختلالشان را برای دیگران توضیح دهند. این کتاب همچنین میتواند به همسالان آنها در درک مسائل این کودکان کمک کند و راهنمای درمانگران، معلمان و مشاوران برای تشخیص ابتدایی علائم و نشانههای این اختلال باشد. نویسنده همچنین پیشنهاداتی در زمینه فعالیتهایی که معلمان و مراقبان میتوانند با این کودکان انجام دهند ارائه داده است.
این کتاب در 24 صفحه با قیمت 30 هزار تومان منتشر شده است.
نظر شما