«سه… دو… یک… شادی!» سومین اثر از مجموعه کتاب زیست اخلاقمدار به قلم سیدعلی شجاعی به جمع کودکان آمد.
داستان این کتاب درباره نوجوانانی است که با وجود دارابودن مجموعهای از امکانات و وسایل، توانایی شاد بودن، یک روز در کنار هم بودن و لذتبردن از آن را ندارند و در ادامه متوجه این مساله میشوند که این ناکامی نهتنها ناشی از فقر وسایل و امکانات آنها نیست؛ بلکه در نوع دید آنها به این مساله و توانایی آنها در همافزایی گروهی با آن نهفته است.
این داستان سعی کرده با استفاده از زبان اندیشه و گفتاری نوجوانان و شبیهسازی آنچه بهظاهر از سوی آنها در مواجهه با مظاهر و امکانات تفریح و سرگرمی شکل میگیرد، آنها را به سمت نوعی کشف و اعتقاد عملی به اخلاق برای زیستی شاد و پرثمر هدایت کند.
نویسنده این کتاب همچنین به مخاطبان این اثر پیشنهاد کرده تا با مطالعه آن در کنار والدین، دستاوردهای بیشتری در فهم مطالب و موضوعاتی که در این اثر برای آنها قرار داده شده است، به دست بیاورند و زمینه را برای رشد اندیشههایی تازه در خود فراهم آورند.
این کتاب همچنین با تصویرسازیهایی از نرگس طهماسبی همراه شده است. طهماسبی در تصویرگری همواره تلاش دارد تا ایده و تکنیک و نوآوری را در خدمت هم درآورد و بر همین اساس به تصویر، هویتی مستقل و همشأن با متن ببخشد. به همین دلیل است که در بسیاری از آثار او از جمله در همین کتاب میتوان ردپای تفکر خلاقه او را در کشف قالب تصویرسازی و نیز محتوای آن جستوجو کرد. سبک رئالیستی بهکاررفته در تصویرسازی این کتاب هم جهان خیالانگیز کودکان را با طعمی نوستالژیک پیش چشم مخاطب ایرانی قرار داده و هم سعی کرده است موقعیتهایی تازه و بکر در این زمینه ایجاد کند.
نظر شما