نشستهای جمعبندی داوری جایزه کتاب «روایت پیشرفت» با برگزاری نشست جمعبندی داوری حوزه فرهنگی این جایزه آغاز شد.
در این نشست داوران نقاط ضعف و قوت کتابهای «بانگ آزادی»، «مربای گل محمدی»، «به توان مردم»، «به اضافه مردم»، «جنگ جنگ تا پیروزی»، «رسول مولتان»، «برخیزید»، «خانم مربی» و «بچههای قرن پانزدهم» را بهعنوان آثار راهیافته به مرحله داوری حوزه فرهنگی جایزه کتاب «روایت پیشرفت» بررسی و نهایتا آثار برتر انتخاب شدند.
میثم رشیدی مهرآبادی؛ خبرنگار و فعال فرهنگی، ضمن تشکر از برگزاری این رویداد و گردآوری و داوری آثار حوزه روایت پیشرفت و با توجه به حجم قابل توجه آثار در دوره اول جایزه، تولید آثار جدید در این رده و رشد کمی و کیفی کتابهای روایت پیشرفت را نیازمند توجه فعالان این حوزه و سیاستگذاران فرهنگی کشور دانست.
فائضه غفار حدادی؛ نویسنده کتاب «خط مقدم» نیز ضمن بیان اهمیت برگزاری این رویداد و توجه به آثار روایت پیشرفت بهعنوان یک راهنما برای حرکت در مسیر پیشرفت، دغدغه خود نسبت به پایان یافتن توجه به کتابهای روایت پیشرفت با اهدای جایزه در اختتامیه را بیان کرد. به گفته وی، هدف غایی کتاب خوب، بیشتر خوانده شدن است و این هدف با بازنشر کتاب در یک انتشارات توانمند، قرار گرفتن کتاب در فهرست خرید کتابخانههای عمومی و ترویج کتاب محقق میشود.
همچنین آقای سجاد صفار هرندی، عضو هیأت علمی پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی با تأیید نظر سایر داوران در اهمیت جایزه کتاب روایت پیشرفت، تحقق هدف جایزه را نیازمند پررنگتر شدن فعالیتهای رسانهای و ترویجی دانست. وی آثار روایت پیشرفت حوزه فرهنگی- اجتماعی را به دو دسته روایت شمایل و روایت تجربه، طبقهبندی کرده و روایت شمایل را روایت تجربه یک شخصیت ویژه در حوزه فرهنگ و روایت تجربه را بیان فراز و نشیبهای یک پروژه فرهنگی و سازوکارهای ایجاد یک نهاد فرهنگی دانست.
نخستین جایزه کتاب «روایت پیشرفت» در پنج حوزه فرهنگی، علم و فناوری، ادبیات داستانی، حکمرانی و دفاعی امنیتی برگزار میشود که نشستهای جمعبندی داوری هریک از حوزههای نامبرده به تفکیک برگزار خواهد شد.
نظر شما