امیری در گفتوگو با ایبنا خبر داد:
ترویج کتابخوانی مانند مدرسهسازی خیری ماندگار است/ استقبال مردم از اتوبوک در عید نوروز
همزمان با عید نوروز روزانه ۱۰ تا ۲۰ نفر از مردم با اتوبوسهای اتوبوک جابهجا میشدند، اهدای کتاب به مسافران همچنین سخنرانی نویسندگان و استادان دانشگاه از جمله برنامههای این طرح بود.
وی ادامه داد: این برنامه تا نهم فروردین ادامه داشت و افرادی که به اتوبوس وارد میشدند همگی کتاب داشتند و در داخل اتوبوس نیز هدایای فرهنگی به مناسبت اعیاد مذهبی، همچنین کتابهایی از ناشران مختلف به مردم و مراجعهکنندگان اهدا ميشد. علاوهبراین، هر روز یک سخنران، استاد دانشگاه یا نویسنده میهمان اتوبوک بود.
امیری با بیان اینکه در طول مسیر مسابقات فرهنگی در داخل اتوبوس برگزار میشد، گفت: اتوبوک هر روز ساعت ۱۱ و ۳۰ دقیقه حرکت و ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه نیز به مبدا اولیه برمیگشت. در این میان سخنرانی درباره کتاب و مباحث دینی و اجتماعی همچنین ایجاد انگیزه برای مطالعه کتاب و ارائه آماری از سرانه مطالعه در کشور و جهان از جمله برنامههای دیگری بود که در اتوبوک اجرا میشد و با استقبال خوبی از سوی مخاطبان روبهرو بود.
وی یادآور شد: این کار برای مردم جالب بود. هرجا اتوبوس توقف میکرد افراد زیادی به اتوبوک مراجعه ميکردند و به دنبال خریداری کتاب بودند و ارتباط خوبی با این طرح و برنامه برقرار میکردند.
امیری با اشاره به ادامه و استمرار این طرح در روزهای آتی نیز توضیح داد: اکنون با کتابخانه ملی، باغ کتاب، موزهها و سایر مکانهای فرهنگی هماهنگیهایی شده است تا اتوبوک بتواند با مشارکت و همراهی نویسندگان و مترجمان و ناشران ادامه داشته باشد.
وی همچنین با طرح این موضوع که امیدوارم حرکت اتوبوک ادامه داشته باشد، گفت: امیدوارم این طرح شروعی برای تقویت فرهنگ کتاب و کتابخوانی باشد؛ زیرا معتقدم ترویج و تشویق مردم به کتاب و کتابخوانی، یک خیر ماندگار است که مثل مدرسهسازی، مسجدسازی و بیمارستانسازی باید بیش از پیش در جامعه نهادینه شود.
نظر شما